Uz ove trikove moguće je da se savršeno našminkate za samo 5 minuta

Cosmopolitan 04.03.2019 13:06
Uz ove trikove moguće je da se savršeno našminkate za samo 5 minuta


Ne verujete? Evo dokaza!Ako niste ljubitelj jutarnjih spremanja i šminkanje vam predstavlja napor, sledeći trikovi su kao stvoreni za vas. 


Zamenite proizvode u prahu kremastima

Kako se ne biste dugo mučile s šminkanjem i ujednačavanjem četkicama i sunđerima, zamenite proizvode u prahu kremastom alternativom. Takođe, umesto tečnog pudera koristite BB ili CC kremu koju je lakše naneti prstima pa na nju nanesite kremasto rumenilo i hajlajter. Od proizvoda u prahu koristite jedino bronzer i, ako imate masnu kožu, puder u kamenu. 


Koristite olovku za oči umesto ajlajnera

Kako vam izvlačenje linije ajlajnerom ne bi bila još jedna jutarnja muka, zamenite ga olovkom za oči, po mogućnosti u smeđoj boji koja izgleda vrlo prirodno i lako se nanosi. Smeđa maskara je takođe dobra zamena za crnu jer vam daje prirodniji i svežiji look. 


Umesto matiranog - kremasti ruž

Kremasti ruž nanosi se u nekoliko sekundi i za njega vam nije potrebna preciznost kao za ruž sa mat završetkom. Osim toga, još jedna prednost kremastog ruža je to što usne čini vizualno punijima. 


Isprobajte gel za obrve u boji

Ovaj multipraktičan proizvod kao stvoren je za užurbane dane kada nemamo vremena da se posvetimo iscrtavanju savršenih obrva. Osim što će ih popuniti, ukroti će ih i učvrstiti pa će stajati na mestu čitav dan.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak