Divna se dugo borila sa opakom bolešću: Majka Jelene Karleuše preminula u 62. godini

Gloria 04.03.2019 12:45
Divna se dugo borila sa opakom bolešću: Majka Jelene Karleuše preminula u 62. godini


Divna Karleuša, radijska novinarka i majka poznate pevačice Jelene Karleuše preminula je danas nakon duge i teške bolesti u 62. godini.Prema prvim informacijama, Divna je preminula u svom domu u Beogradu. Ekipa Hitne pomoći se odazvala na poziv, međutim kada su stigli u dom pevačicine majke, mogli su samo da konstatuju smrt.

Divni, nekadašnjoj novinarki “Radio Beograda”, pre nekoliko godina dijagnostikovan je kancer, a najveću podršku u ovoj teškoj borbi sa opakim neprijateljem pružala joj je ćerka Jelena.

Divna je rođena 25. januara 1958. godine u Sloveniji, a jedno vreme je živela u Zagrebu i Puli, da bi se s porodicom preselila u Beograd. Sa 19 godina se udala za kriminalističkog inspektora Dragana Karleušu, s kojim je 1978. godine dobila ćerku Jelenu. Divna i Dragan su se razveli dok je Jelena bila mala, ali su ipak živeli zajedno još nekoliko godina nakon razvoda.

Divna Karleuša je 33 godine radila kao voditelj i urednik “Radio Beograda”, a bila je prepoznatljiv glas emisije “Večernja revija želja”.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak