'Kruna' pobednik Beovizije: Nevena Božović ide na Evrosong

SveVesti 04.03.2019 00:21
'Kruna' pobednik Beovizije: Nevena Božović ide na Evrosong


Mlada pevačica Nevena Božović ovogodišnja je pobednica Beovizije, a sa suzama je na bini slavila svoj odlazak na Evroviziju.Finale Beovizije je završeno, a nakon glasova žirija i publike, na Eurosongu će nas u Izraelu 14. maj predstavljati Nevena Božović!

U finalu "Beoviziji" takmičilo se 12 izvođača: Saška Janković, Majdan, Dženan Lončarević, Sofija Perić, Wonder String i Ivana Vladović, Lord, Jana, Ivan Kurtić, Nevena Božović, Ana Popović, Aleksandra Sekulić i Nataša i Una.

Nakon svih nastupa, i glasanja stručnog žirija i publike, voditelji su proglasili pobednika, a na ovogodišnjoj "Evroviziji" našu zemlju će predstavljati Nevena Božović sa pesmom "Kruna".Iako su ubedljivo najviše glasova od publike dobile Nataša i Una s pesmom "Samo bez straha", kada su se spojili poeni od žirija i publike, pobedu je ipak odnela Nevena, koja je bila favorit stručnog žirija. Iza nje je, po broju poena, bio Dženan Lončarević, pa Saška Janks, i tek onda Nataša i Una.

Nevena je u suzama izašla na binu, a potom održala kratak govor i pobedu posvetila svom dečku.

Ona se kratko i kroz suze obratila javnosti, pa poručila:

- Moram svima da se zahvalim. Ovo je moja prva kantautorska pesma. Ovo je pesma za mog Nikolu, jedva je uspela da izgovori Nevena nakon proglašenja pobede i potom ponovo izvela numeru koju ste odabrali da nas predstavlja u svetu - "Kruna".

Kako je sve to izgledalo možete pogledati na snimku ispod teksta:

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak