Nestali Nebojša iz Sombora mrtav već dve nedelje: Porodica ga je tražila 18 dana, sve dok nije otkriven užasan prizor

Telegraf 28.02.2019 12:49
Nestali Nebojša iz Sombora mrtav već dve nedelje: Porodica ga je tražila 18 dana, sve dok nije otkriven užasan prizor


Nebojša Karan iz Sombora, koji je nestao 9. februara, pronađen je mrtav. On je upucan u stomak i u glavuNebojša Karan (26) iz Sombora, koji je nestao 9. februara, juče ujutru je pronađen mrtav na njivi na putu Sombor - Subotica u mestu Obzir. Utvrđeno je da je Karan ubijen sa dva hica iz vatrenog oružja.

Nezvanično, telo mladića pronašao je meštanin Obzira na napuštenom salašu, udaljenom nekoliko kilometara od njegove rodne kuće.

- Prolaznik ga je zatekao na leđima. Na glavi i grudima je imao rupe od metka. Na osnovu starosti povreda, sumnja se da je Nebojša ubijen istog dana kad je i nestao, te da je skoro tri nedelje mrtav ležao u travi - kaže izvor iz istrage.

Podsetimo, porodica Nebojše Karana je još 9. februara prijavila njegov nestanak, tvrdeći da je tog dana izašao iz kuće, lagano obučen i bez mobilnog telefona.

- Policija traga za ubicom ili više njih. Takođe, utvrđuje se i motiv jezivog zločina. Zbog toga se proveravaju svi kontakti ubijenog. Navodno postoje neke sumnje da je bio u dugovima, ali to još nije potvrđeno - kaže izvor i dodaje da policija proverava da li je Karan ubijen na nekom drugom mestu, pa kasnije donet i bačen.

Rođaka Nebojše Karana ispričala je za Kurir da njegova porodica nije mogla ni da nasluti da će se dogoditi tragedija.

- Rekli su nam da je smrt bila nasilna, da je ubijen. Ni u najcrnjim snovima nismo mogli da zamislimo da bi neko mogao da usmrti našeg Nebojšu - rekla je jecajući žena i dodala:

- Tražili smo ga danima. Nadali smo se da ćemo ga naći živog i zdravog. Sve smo pretražili, svaku njivu, svaku napuštenu kuću. I policija ga je tražila. Pretražili su sve salaše i okolna mesta, prevrnuli smo svaki grm u Somboru, ali u taj deo gde je nađen nismo zalazili. Ko zna kada su ga ubili, možda istog dana kad je i nestao.

Rođaka ističe da je Nebojša bio zlatno dete i da ne zna ko bi i zbog čega njemu naudio.

- Srela sam njegovu majku kada je krenula u policiju. Danima nije znala šta joj je sa sinom, očekivala je dobre vesti, ali joj je policija donele najgoru moguću vest. Bila je potpuno izgubljena i van sebe, a kako i ne bi - kaže sagovornica.

Radmila Karan, Nebojšina majka je ranije ispričala da je bila u Nemačkoj u vreme sinovljevog nestanka i da je on bio u Somboru sa ocem i starijim bratom.

- Čuo se sa kumom koji je dobio dete i dogovarao se da ode da vidi bebu. Izašao je iz kuće oko osam sati uveče, a od tada mu se izgubio svaki trag. On nikada ranije nije odlazio, a da se prethodno nije javio ili rekao gde ide. Sa sobom nije poneo dokumenta, ni telefon, samo je preko džempera navukao jaknu - pričala je majka.

Radmila je, takođe, ispričala da je njen sin bio otvoren i komunikativan mladić.

- Sigurna sam da bi nam ispričao da je imao nekakav problem. Te večeri kada je nestao ga niko sumnjiv nije zvao na mobilni telefon - kazala je majka.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak