Džoni Dep od Amber Herd traži 50 miliona dolara zbog klevete

RTV 03.03.2019 12:28
Džoni Dep od Amber Herd traži 50 miliona dolara zbog klevete


Američki glumac Džoni Dep (55) tužio je svoju bivšu suprugu, glumicu Amber Herd, i od nje traži odštetu 50 miliona dolara zbog klevete, zbog članka koji je ona napisala za "Vašington post" o navodnom zlostavljanju u porodici.Tužba je podneta u petak Okružnom sudu u Ferfaksu, u državi Virdžinija, i navodi se da, iako Dep nije imenovan u članku, jasno je da je Herd mislila na njega, prenosi AP.

U tužbi se njeni navodi o zlostavljanju u porodici označavaju kao "kategorične i dokazive izmišljotine".

"One su bili deo razrađene prevare koja je izazvala pozitivan publicitet za gospođu Herd i unapredili joj karijeru", navodi se u tužbi i dodaje da je Dep pretrpeo finansijske gubitke zbog optužbi, uključujući i izbacivanje iz nastavka filma "Pirati sa Kariba".

U članku, objavljenom u decembru prošle godine, Amber Herd je navela da je ostala bez glavne uloge u jednom filmu i ugovora s poznatim modnim brendom jer je izašla u javnost sa optužbama o zlostavljanju.

Njen advokat Erik M. Džordž rekao je za magazin "Pipl" da je tužba neozbiljna i nazvao ju je "poslednjim pokušajem Džonija Depa da ućutka Amber Herd".

Depov advokat izjavio je za isti magazin da se on i njegov klijent raduju predstavljanju videa, fotografija i svedočenja ljudi koji će "očistiti Depovo ime".

Amber Herd je u maju 2016. godine optužila Depa za nasilje, a nakon što je sudiji pokazala svoju fotografiju s modricama na licu, poznatom glumcu je zabranjeno da joj prilazi.

Par se upoznao 2011. godine, venčao 2015. godine, a 2017. godine i zvanično su razvedeni.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak