Uhapšen plaćeni ubica Čaba Der

Telegraf 02.03.2019 21:30
Uhapšen plaćeni ubica Čaba Der


Plaćeni ubica Čaba Der (38), osumnjičen da je 5. januara ove godine usred belog dana na Banovom brdu ubio Nebojšu Markovića uhapšen je u Češkoj.Češka policija uhapsila je Čabu Dera koji se sumnjiči da je 5. januara ove godine nasred ulice na Banovom brdu ubio muškarca.

- Na osnovu međunarodne poternice sinoć je u Pragu uhapšen Č. D. (38) koji se sumnjiči da je 5. januara ove godine na Banovom brdu ubio tridesetsedmogodišnjeg muškarca - saopšteno je iz MUP-a.

Republika Srbija će zatražiti ekstradiciju osumnjičenog Č. D. kako bi, za krivično delo za koje se sumnjiči, bio procesuiran u našoj zemlji.

Za osumnjičenim Č. D. je više država raspisalo međunarodne poternice i evropske naloge za hapšenje.

Osumnjičeni Der je navodno postao plaćeni ubica kada je izašao iz zatvora u kojem je bio zbog ubistva Branislava Jelačića 2004. godine u novosadskom restoranu Marina po narudžbi Vojislava Škrbića, takođe ubijenog u restoranu u istom gradu deset godina kasnije.

Der je prošle godine u Amsterdamu zabeležen na snimku kamere za nadzor kako ulazi u jedan italijanski restoran i naočigled brojnih gostiju hladnokrvno puca u glavu hrvatskom biznismenu

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak