Horoskop za 01.03.2019.

Novosti 01.03.2019 15:12
Horoskop za 01.03.2019.

 • Horoskop za 01.03.2019.

  Ovan

  Otvaraju vam se lepe poslovne mogućnosti. Predstoje pregovori o mogućoj saradnji sa inostranstvom, kao i šansa za daleko putovanje na kome ćete se poslovno usavršavati. Ne dozvolite da vam zbog trenutne lenjosti ovakva šansa propadne.

 • Horoskop za 01.03.2019.

  Bik

  Možda ćete danas upoznati osobu sa kojom vas čeka romantična avantura. Ipak, ukoliko obuzdate svoju usplahirenost, veza bi mogla potrajati. Osim toga, izbegavajte šoping jer vam se može potkrasti greška koju kasnije nećete moći da ispravite.

 • Horoskop za 01.03.2019.

  Blizanci

  Iako ste svesni težine finansijske situacije, to vas ne sprečava da upotrebite svu svoju analitičnost i neku svotu novca utrošite na sitna zadovoljstva koja ćete podeliti s dragim ljudima. To je jedini način da se u ovom danu osećate korisno.

 • Horoskop za 01.03.2019.

  Rak

  Uzimate sebi malo slobodnog vremena, ali se ne organizujete na pravi način. Pasivnost bi možda nekom drugom napunila baterije, ali za vas to može biti izvor velike tenzije koja, ako je ne izbacite iz sebe, preti da preraste u agresiju.

 • Horoskop za 01.03.2019.

  Lav

  Kod vas sve ide u paketu, posao, novac i ljubavni život. Ipak, od vas se zahteva da se prilagodite novim okolnostima. Niste elastični pa vam sve to smeta jer svaka promena koju niste vi izazvali u vama budi frustraciju i neraspoloženje.

 • Horoskop za 01.03.2019.

  Devica

  Beg od realnosti je najlakši ako se fokusirate na tuđ život i probleme koji ne pripadaju vama. Iako verujete da ste u svetoj misiji spasavanja drugih ljudi, u pozadini vi u stvari samo izbegavate suočavanje sa sopstvenim problemima koji čekaju samo vas.

 • Horoskop za 01.03.2019.

  Vaga

  Muče vas neraščišćeni odnosi s prijateljima koje odavno poznajete. Ne preostaje vam ništa drugo nego da ozbiljno porazgovarate o svemu. Situacija nije lako rešiva jer vas za nju vezuju životne okolnosti na koje ne možete da utičete.

 • Horoskop za 01.03.2019.

  Škorpija

  Očekuju vas povoljni ugovori, uspešne kupovine kao i stabilizacija na polju finansija. Ako donosite neku važnu odluku, dan je povoljan za to. Budite istrajni, ne odustajte od pokretanja novih projekata jer se slična prilika neće skoro ponoviti.

 • Horoskop za 01.03.2019.

  Strelac

  Dobijate vest koja je, praktično, putokaz. Svesni ste da vam ta informacija ukazuje kuda idete dalje, ali vam nije jasno šta je krajnji cilj. Prihvatite izazov, a vremenu prepustite da vam donese odgovore na sva pitanja koja vas danas muče.

 • Horoskop za 01.03.2019.

  Jarac

  Ambiciozni ste i na putu da ostvarite velike planove. Ipak, zaboravljate da svi uspesi stižu tek onda kada je pravo vreme za to. Za vas, ovaj period nije ključan, pa se u skladu sa tim i ponašajte. Ako planirate put, odložite.

 • Horoskop za 01.03.2019.

  Vodolija

  Ne prihvatajte na sebe nove obaveze, najbolje je da dan provedete u minimalnim poslovnim aktivnostima. Uskoro vas očekuje veći novčani dobitak koji velikim delom može rešiti bar deo finansijske napetosti koja vas muči.

 • Horoskop za 01.03.2019.

  Ribe

  Finansije su u prvom planu. Jedan prijatelj vam traži novac na zajam, a to je za vas kao da vam je lupio šamar. Vaša preciznost ne podnosi apstraktne pojmove kao što je pozajmica za koju se ne zna koji je krajnji rok naplate. Ne budite prestrogi.


 • Izvor  Dodaj komentar
    Anonimni komentar
  Ime:
  Lozinka:
    Zapamti me na ovom računaru

  Naslov:
  Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
  Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak