Svi bruje o njima: Irina, Bredli i Gaga u ljubavnom trouglu?!

Telegraf 28.02.2019 19:45
Svi bruje o njima: Irina, Bredli i Gaga u ljubavnom trouglu?!


Ni 24 sata nije prošlo od dodele Oskara u Los Anđelesu, a svetski mediji bili su zatrpani slikama i člancima o ljubavnim varnicama između Lejdi Gage i Bredlija KuperaLejdi Gaga i Bredli Kuper su na 91. dodeli Oskara u Los Anđelesu napravili scenu za pamćenje tokom izvođenja hit pesme "Shallow" iz njihovog zajedničkog filma "A Star Is Born". O ovih nekoliko minuta iz Dolbi teatra priča ceo svet, a sve je bilo jasno kada su se njih dvoje na kraju umalo poljubili u usta!

Dok je Gaga gledala Bredlija pogledom iz kojeg se jasno videlo šta oseća prema njemu, on joj je uzvraćao istom merom, pa su scene za klavirom dok su sedeli jedno kraj drugog i pevušili romantične stihove iz njihovog dueta bile posebno iznenađenje večeri.

Naravno, u publici je bila i Bredlijeva lepa partnerka, manekenka Irina Šajk, koja je nakon ovih momenata pokazala da ne oseća ni trunku ljubomore zbog onoga što se odigralo na sceni.

I dok su svi u Dolbi teatru očekivali da se njih dve posle romantičnih scena na bini čak i ne pogledaju, Irina i Gaga su se srdačno zagrlile i poljubile! Što bi se reklo, u inat svim hejterima.

Nastup se završava, a Irina je bila ta koja je među prvima ustala i uputila ovacije suprugu i njegovoj koleginici. Takođe, manekenka se pred čitavom salom srdačno zagrlila sa Lejdi Gagom i čestitala joj na uspjehu, samo nekoliko trenutaka prije nego što je ova preuzela svoj prvi Oskar u karijeri.

Osim toga, Bredli je pred Gagom ljubio svoju ženu, pa ovi momenti baš i ne idu u prilog tome da Lejdi Gaga i Irinin suprug nisu samo prijatelji i kolege.

Naravno, to nije spriječilo tviteraše da se zezaju na račun trougla Kuper-Šajk-Lejdi Gaga i nastupa glumačkog para tokom kojeg se energija mogla sjeći nožem. Mnogi su se pitali da li će manekenka moći da izdrži tih nekoliko sekundi kada su Gaga i Kuper bili nos uz nos. Upravo na društvenim mrežama su apelovali da Irina Šajk dobije Oskara za uzdržanost i gest koji je ipak najveća pobjeda večeri – zagrljaj sa pjevačicom.

Kako god, njihov zajednički nastup bio je za pamćenje i dugo će se još prepričavati o tome kakvim je očima Gaga gledala Bredlija...


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak