Vučić: Zaprepastio sam se kada sam shvatio da sam kriv za sve

Danas 28.02.2019 18:42
Vučić: Zaprepastio sam se kada sam shvatio da sam kriv za sve


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras u Leskovcu da njegovi politički protivnici, uprkos tome što su pokušavali, nisu uspeli da kod njega i njegove porodice pronađu nikakve nepravilnosti, ali da nastoje da se vrate na vlast, jer su videli da je državna kasa ponovo puna.Neki su me danas kritikovali dok su razgovarali sa strancima, a zašto sam kriv? Zato što sam štitio srpski narod na Kosovu i Metohiji i srpsku istoriju, upitao je Vučić i dodao da će nastaviti to da čini.

On je, na mitingu u Leskovcu u okviru kampanje „Budućnost Srbije“, poručio opozicionim političarima da treba da ih bude sramota zbog onoga što govore stranim delegacijama. Zaprepastio sam se kada sam shvatio da sam kriv za sve, a to se vidi i kada čitate novine u Zagrebu, Skoplju i Sarajevu.

Kriv sam zato što Srbija više nije na kolenima i što niko ne može da je gazi na međunarodnim forumima, smatra Vučić.

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić je rekla da je nezaposlenost u Jablaničkom okrugu 2012. bila 32 odsto i da su za to odgovorni oni koji se danas predstavljaju kao politička alternativa. Ljudi iz Saveza za Srbiju govore danas o slobodi medija, a bukvalno su zarobili medije i kada to kažem ja citiram izveštaj Saveta za borbu protiv korupcije i Vericu Barać u kome se imenom i prezimenom pominje Dragan Đilas, rekla je Brnabić.

Ona je rekla i da su političari, poput Vuka Jeremića, doveli do toga da danas postoji mišljenje Međunarodnog suda pravde u kome se navodi da jednostrano proglašena nezavisnost Kosova nije u suprotnosti sa međunarodnim pravom.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak