3 prirodna načina da kosa postane glatka i savršeno ravna

Kurir 26.02.2019 21:09
3 prirodna načina da kosa postane glatka i savršeno ravna


Devojke sa talasastom kosom čine sve što je moguće i nemoguće kako bi njihova kosa postala savršeno ravna.Postoje tri prirodna načina koja će vašu talasastu i neposlušnu kosu učiniti savršeno ravnom.

Pravilno češljanje

Zapamtite, velike četke i češljevi "rastresu" kosu, pa ako želite glatku i stilizovanu kosu, koristite samo češalj sa gustim zupcima. Kada prilikom pranja nanesete balzam na kosu, dobro je raščešljajte. Kada se malo osuši, ponovo je očešljajte. Uradite to svakih pet do sedam minuta dok se kosa potpuno ne osuši.

Ukosnice

Devojke iz južnih zemalja ravnaju kosu pomoću ukosnica. Operite kosu i osušite je fenom koristeći hladan vazduh. Dalje, ne sušite je do kraja, već obmotajte pramenove kose oko glave i pričvrstite ih ukosnicama. Kosa će se osušiti i biti savršeno glatka.

Bezbojna kana

Maska od bezbojne kane takođe doprinosi prirodnom ispravljanju kose. Stvar je u tome što kana čini dlaku „debljom“, a pod njenom težinom kosa postaje ravna. Najvažnija stvar koju treba zapamtiti je da kana (uključujući i bezbojnu) ima suprotnu stranu - može osušiti kosu. 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak