Davor Dragičević: Imam snimak ubistva

Mondo 24.02.2019 17:00
Davor Dragičević: Imam snimak ubistva


Otac ubijenog Banjalučanina Davida Dragičevića je izjavio da će uskoro objaviti snimak ubistva svog sina, preneli su mediji u Republici Srpskoj.
Davor Dragičević, otac stradalog Banjalučanina Davida Dragičevića je izjavio da će uskoro objaviti snimak ubistva svog sina, preneli su mediji u Republici Srpskoj.

Kako se navodi, Davor Dragičević je naveo da će tada nastati pravi haos u Srpskoj i BiH.

Dodao je i da nisu tačne tvrdnje policije da je nudio 15.000 evra za montirani snimak ubistva. 

“Imao sam informaciju da to istražuju, ali svi znaju da to nije tačno. Poručujem im da imam snimak ubistva koji su snimile kamere na Rajfajzen banci, a na kom se sve detaljno vidi, između ostalog i to ko ga je ubio. Zbog toga vlada panika i u policiji i u tužilaštvu“, naveo je Davor.

Davor Dragičević nije se pojavljivao u javnosti od 30. decembra nakon što je poslednji put viđen tokom protesta "Pravda za davida" u Banjaluci. U međuvremenu je policija za njim raspisala poternicu.

Policija ga tereti ga za "ugožavanje bezbednosti", kao i za nameru da izazove državni udar.

Skupovi "Pravda za Davida" trajali su od 26. marta do 30. decembra prošle godine, kada je policija zabranila sva dalja okupljanja članova ove grupe.

Skupovi su počeli posle konferencije za novinare najviših zvaničnika MUP RS, koji su posle pronalaska beživotnog tela mladića saopštili da se on u večeri nestanka, 18. marta, potukao s grupom mladića, potom opljačkao jednu kuću a onda nesrećnim slučajem završio u rečici Crkvena.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak