Objasnila zašto je 'krila' trudnoću: Supruga fudbalera Predraga Rajkovića otkrila planove porođaja

Story 22.02.2019 21:24
Objasnila zašto je 'krila' trudnoću: Supruga fudbalera Predraga Rajkovića otkrila planove porođaja


Ana Rajković koja je nedavno otkrila da je trudna i da će kao najlepši plod ljubavi sa suprugom, srpskim fudbalskim reprezentativcem Predragom Rajkovićem dobiti dečaka sada je ispričala kako je budući otac reagovao na saznanje da će postati tata.– Saznala sam da sam trudna na običnom pregledu i bila sam u šoku. Plakala sam i gledala u sličicu koju sam dobila i na kojoj je beba kao zrno pasulja. Odmah sam zvala Peđu jer nisam mogla da izdržim da ćutim pa da da mu kasnije kažem na kreativan način.

Peđa je prvo pomislio da se šalim, ali kada je čuo da plačem poverovao je. Nije bio sam pa nije mogao nešto specijalno da kaže, ali odmah smo se našli i počeli smo da se radujemo zajedno – napisala je Ana na Instagramu.

Odgovarajući na mnoštvo pitanja pratilaca Ana je rekla da je u trudnoći proganja mučnina od 8. nedelje, a ispričala je da pazi na ishranu i da joj je trenutno ima i jedan porok.

– Jedino od nezdravih namirnica konzumiram koka-kolu, ali ona je dobra pritiv mučnine. Jedu mi se lubenica, pršuta i zdenka – kaže Ana.

Ona je već donela odluku da bebu rodi prirodnim putem i da porođaj bude u Beogradu iako trudničke dane provodi uz supruga u Izraelu, gde je trenutno angažovan.

– Ja sam uvek za prirodan porođaj kao najbolju opciju, a svaki bol se zaboravi kad iz njega dobijete nešto najlepše. Porodiću se u Beogradu i biću tu sigurno mesec dva jer se osećam sigurnije u svojoj zemlji i imaću pomoć oko bebe, a onda idemo kod tate – otkriva Ana.

Iako je tek od prošle godine u braku sa Peđom, njih dvoje planiraju da prošire porodicu nakon rođenja prvenca.

– Oboje volimo decu i planiramo veliku porodicu – istice Ana Rajković.

Lepotica koju je javnost upoznala i kao nekadašnju devojku Veljka Ražnatovića ponosna je na ljubav koju ima u braku sa poznatim sportistom. Zanimljivo da je određen i termin porođaja i to baš na dan njihovog venčanja, a Ana kaže da su je spekulacije o trudnoći odmah posle venčanja proganjale i o tome je sve objasnila odgovorom na pitanje: “Zašto si krila trudnoću?”

– Milion ovakvih pitanja. Ljudi, venčanje je bilo u avgustu prošle godine. Tada nisam bila trudna, dva meseca kasnije sam ostaa trudna i sada sam četvrti mesec.
Objasnila zašto je 'krila' trudnoću: Supruga fudbalera Predraga Rajkovića otkrila planove porođaja

story.rs

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak