12 Dana agonije: Ni traga, ni glasa od Nebojše

Blic 22.02.2019 09:53
12 Dana agonije: Ni traga, ni glasa od Nebojše


Dvanaest dana je prošlo od kako je porodica Karan videla svog Nebojšu, 26-godišnjeg mladića iz Sombora koji je 9. februara poslednji put viđen kako izlazi iz svoje kuće. Neutešni majka i otac i dalje očekuju da će se njihov sin pojaviti, ili se makar javiti neko sa konkretnim informacijama o njemu.- Nema novih informacija o Nebojši. U stalnom sam kontaktu sa policijom koja radi na ovom slučaju... Javljaju se ljudi sa raznim dojavama i informacijama, međutim ništa konkretno što bi moglo da dovede do Nebojše - rekla je tužnim glasom nesrećna majka Radmila koja 12 dana o svom sinu ne zna apsolutno ništa.

Njegovo nejavljanje i misteriozni nestanak uznemirio je porodicu dodatno zbog toga što Nebojša nikada ne odlazi bez kuće a da se prethodno nije javio svojim roditeljima. Uz to, čudno je i da se tog dana kada je nestao čuo sa kumom pošto je dobio kumče, a planirao je da narednih poseti bebu.

Čudno je i to što Nebojša nije sa sobom poneo telefon, budući da se, prema rečima njegove majke, od njega nije odvajao.

12 Dana agonije: Ni traga, ni glasa od Nebojše 

Kako je reporterima "Blica" ispričala juče, porodica se organizovala i obilaze sva mesta na kojima bi mladić mogao biti.

- Organizovali smo se familijarno, ali tu su i komšije i Nebojšini školski drugovi i sve obilazimo, i napuštene kuće i kanale. Međutim, ne znamo više šta da mislimo i gde da ga tražimo. Ovo je jednostavno misterija. Nestao je, nema ga - kazala je Radmila Karan juče i još dodala da je uverena da bi joj se sin javio da može.

O nestanku sina Karanovi su obavestili i Igora Jurića, osnivača Registra "Nestalih lica Srbije". U Registru se navodi da Nebojša Karan visok 180 centimetara, ima 84 kilograma, crnu kosu i braon oči.

U trenutku nestanka iz porodične kuće u Somboru na sebi je imao teksas farmerke, crni džemper, sivo crne patike "nike" i crnu jaknu.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak