Darko Lazić: Bole me pluća, ne mogu da pevam

Republika 21.02.2019 22:21
Darko Lazić: Bole me pluća, ne mogu da pevam


Folk pevač Darko Lazić (27) gostovao je juče u emisiji "Amidži šou", gde ga je ugostio Ognjen Amidžić, pa je folker pred kamerama progovorio o kobnoj saobraćajnoj nesreći i otkrio da će dugo zbog svega imati traumeNaime, u emisiji je pušten prilog na kom se vidi kako se Darko posle četiri meseca vratio na mesto nesreće nedaleko od Brestača, gde se autom prevrnuo u sekundi kad je zbog umora zaspao za volanom, a potom je objasnio da i dalje ima posledice posle od stravičnog udesa.

- Uhvatila me je jeza čim sam izašao iz auta i stao na mesto gde sam se slupao. Nije mi bilo svejedno ni dok mi je tata pričao kako je sve to izgledalo i gde je završio auto u kom sam se vozio i gde sam se na kraju ja zaustavio. Na kraju krajeva, bitno je da je ostala živa glava. I dalje imam traume kad se setim toga i pred spavanje mi se vraćaju scene nesreće. Sledeća stvar koje sam se sećao posle udesa je bolnica. To su mi prve slike posle buđenja iz kome. Sve mi je to ipak u glavi samo kroz maglu. Ljudi koji su mi dolazili u posetu su govorili da su bili tu, ali ja se nikoga ne sećam. Prvi mesec oporavka je bio jako težak za mene jer sam imao mnogo ozbiljnije povrede nego što sam i sam mislio da imam. Butna kost i kuk su stvari koje se operišu i zarastu, ali sam imao veći problem sa plućima, rebrima i grudnim košem - rekao je Lazić. Pevač je potom objasnio da i dalje ne može lepo da podigne desnu nogu, koju će još dugo morati da leči kako bi sve bilo kako treba. 

 - Ne mogu da podignem desnu nogu, a to će trajati najduže. Treba puno strpljenja da se sve samo sredi i zaraste - rekao je Darko i dodao.

- Sve je to sad iza mene, a pored toga što sam živ, najveću motivaciju davalo mi je saznanje da je moja verenica Marina trudna i da ću ponovo postati otac. To me je najviše obradovalo - objasnio je folker. Lazić je na kraju rekao i da danas drugačije gleda na život i da će mnoge životne navike odsad pa nadalje promeniti kako sebe ponovo ne bi doveo u sličnu opasnost.

- Iz svega ovoga sam izvukao veliku pouku i drugačije gledam na sve. Bio sam strastveni vozač, ali me je stigao umor i zbog toga sam napravio haos. Svim mladim ljudima savetujem da nikada pijani i umorni ne sedaju u auto. Bolje je da odspavaju pored puta. Ja ozbiljno razmišljam o tome da nađem vozača, ne verujem da ću više sedati za volan - iskreno je ispričao pevač.   

 

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak