Vučić: Da klečim, nemam nameru

B92 21.02.2019 22:05
Vučić: Da klečim, nemam nameru


Vučić poručio da nema nameru da kleči i izvinjava se za Oluju ili Klečku i da nije spreman da se izvinjava koji izvinjenje nisu zaslužili, da bi se dodvoravao.Predsednik Srbije je, gostujući u Jutarnjem programu TV Prva, na konstataciju da je Milojko Pantić iz Saveza za Srbiju tražio od njega da kleči i izvinjava se Kosovu, pojasnio da ovaj predstavnik opozicije traži da klekne i pred Hrvatima, Bošnjacima i Albancima.

„To neću učiniti, osim ukoliko to nije nasušna potreba našeg naroda. Ja da se izvinjavam onima koji nisu zaslužili našse izvinjenje, neću da radim da bi se dodvoravao Milojku Pantiću ili nekima sa zapada“, naglasio je on.

Vučić je kazao da vodi politiku u interesu Srbije i da se bori za Srbiju.

„Nije mi teško da molim nemačku kancelarku Angelu Merkel ili kineskog predsednika Si Đipinga za investicije. Moliću i klečaću za sve što je dobro za Srbiju, ali da klečim i izvinjavam se za Oluju ili Klečku ne pada mi na pamet“, poručio je on.

Vučić je kazao da predstavnici Saveza za Sbriju mogu da kleče i da se izvinjavaju, što su radili i ranije, pa nisu dobili ničije poštovanje.

„Ja nikada neću da unizim svoju zemlju i dozvolim da se ponižava naš narod“, naglasio je on.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak