Emina Jahović: Stavila sam tačku na ljubavni život

Mondo 21.02.2019 12:31
Emina Jahović: Stavila sam tačku na ljubavni život


Pevačica potvrdila šuškanja štampe - 'stavila sam tačku na ljubavni život'Nakon razvoda sa pevačem Mustafom Sandalom sa kojim ima dvoje dece, Emina Jahović je ušla u vezi sa turskim biznismenom Sadetinom Saranom, ali je nedavno objavljeno da je i ta veza pukla.

Međutim, nedugo nakon toga su krenule da kruže glasine da su se ipak pomirili, a pevačica je  potom na pitanje da li je opet srećna u ljubavi sa Sadetinom rekla "da".

Sada je odgovor "NE".

"U ovom trenutku mogu da kažem da mog ljubavnog života nema. Ja sam se razvela pre devet meseci i mislim da mi je sada potrebno da prođem kroz taj neki posle-razvodni period. Svi mi u životu imamo emotivne padove i to je normalno. Potrebno je da sebi damo vremena da to sve prođe i dođe na svoje mesto. Sada više ne plačem", rekla je pevačica "Srpskom telegrafu" i dodala da je stavila tačku i na vezu posle razvoda od Mustafe.

"Moj partner i ja smo se mimoilazili oko mnogih stvari, pa sam rešila to da okončam. Obično veze započete posle razvoda nisu nešto stabilne. Nije nam se ni način života preterano poklapao i jednostavno sam odlučila da krenem napred sama".

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak