Ceca Ražnatović: JK je psihički bolesna! Stavila mi je metu na čelo

Kurir 20.02.2019 16:29
Ceca Ražnatović: JK je psihički bolesna! Stavila mi je metu na čelo


Svetlana Ceca Ražnatović pojavila se juče u Višem sudu u Timočkoj ulici, gde je održano ročište po tužbi koju je folk zvezda podnela protiv jednog medija, kao i Jelene Karleuše. Podsetimo, mala od velikog skandala je javno optužila koleginicu da je naručila ubistvo svog tadašnjeg dečka Zorana Davidovića Ćande, likvidiranog 2000. godine.Prema rečima našeg izvora Ceca je na saslušanju demantovala da ima bilo kakve veze sa tim zločinom.

- Jako sam se potresla zbog takvih optužbi i stavljena na stub srama. Stavljena mi je meta na čelo, ali ne samo meni, nego i mojoj deci i porodici. Ukoliko Jelena ima bilo kakvih saznanja o ubistvu gospdina Ćande, neka obavesti tužilaštvo. Zorana sam imala prilike da upoznam preko pokojnog supruga i laž je da sam izdala bilo kakva naređenja da se on likvidira. Nikad me niko iz policije, tužilaštva a ni ostalih državnih organa nije kontaktirao u vezi sa tim slučajem, niti sam bila na poligrafskom ispitivanju. Smatram da jedino putem suda mogu da zaštititm sebe i porodicu od ovakvih napada i laži - rekla je Ceca. 

Prema rečima našeg izvora, pevačica je u daljem iskazu potvrdila da poznaje Milorada Ulemeka Legiju.
- Moj suprug je bio njegov venčani kum, ali nemam apsolutno nikakve veze sa optužbama koje je Karleuša iznela u medijima. Kad već iznosi takve lažne informacije, želim da snosi odgovarajuće zakonske posledice. Kao javna ličnost, ali i neko ko je uzor mladima, dovedena sam u nezavidan položaj zbog njenih tvrdnji da sam naručila ubistvo zbog nje. Tako nešto može da izgovori samo narcisoidna, ali i psihički bolesna osoba - izričita je bila Ceca.

Ražnatovićeva je prema našim saznanjima istakla i da ne postoji mogućnost za pomirenje sa Jelenom.

- To nikako, jer me je označila kao naručioca ubistva gospodina Ćande. Želim da pred sudom dokaže da sam "ološ krvavih ruku Svetlana Ražnatović", kao i da dokaže koja su lica ubice gospodina Ćande - zaključila je Ceca. 
IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak