Za najkvalitetniji san: Kako pravilno postaviti krevet u spavaćoj sobi?

Stil magazin 19.02.2019 14:53
Za najkvalitetniji san: Kako pravilno postaviti krevet u spavaćoj sobi?


Prema stručnjacima, postoji jedan raspored kreveta koji treba da se izbegne po svaku cenuČovek nikada neće prestati da teži da pronađe istinski balans u poslu, životu, zdravoj ishrani i težnji daima što kvalitetniji noćni san. 

Feng Šui filozofija ima neke dekorativne savete na ovu temu, budući da nas feng šui filozofija podučava položajima predmeta i kako oni utiču na energiju kuće. 

Prema stručnjacima, postoji jedan raspored kreveta koji treba da se izbegne po svaku cenu, a to je da dok spavate vaša glava ne sme biti okrenuta ka vratima spavaće sobe.

Drugim rečima, ne bi trebalo da postavljate krevet u direktnom poravnanju sa ulazom u sobu. Zašto? Zato što se ova konfiguracija podsvesno "razbija sa energijom" dok pokušavate da se odmorite. Zanimljivo. 

Osmotrite dobro svoju spavaću sobu i pogledajte da li možete postaviti krevet u idealnu feng šui mesto za vaš krevet - takozvanu feng šui komandnu poziciju. 

Feng šui komandna pozicija je područje dalje od vrata / dijagonalno od vrata, ali nije u ravni s njima. Drugim rečima, želite da budete u mogućnosti da vidite vrata dok ste u krevetu, ali ne da budete u ravni s vratima.

Snažan potporni zid iza vašeg kreveta je veoma važan za dobar feng šui ležaj. Ovo stvara jaku, zaštitnu energiju oko kreveta, daje joj više snage i sposobnosti da stvori (i zadrži) dobru energiju. Dajte sve od sebe da postavite krevet tako da iza njega stoji čvrsti zid. Za dodatnu snagu, možete izabrati i da obojite zid u akcentnoj boji koja je prikladna za vašu spavaću sobu

Imati uzemljenje i izbalansiranu energiju sa obe strane kreveta je veoma važno za dobar feng šui ležaj. To znači da morate imati dva noćna ormarića (ne jedan), ali to ne znači da se moraju podudarati! Budite kreativni i maštoviti, ali budite sigurni da vaš krevet ima pristup s obe strane.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak