Ima se, može se! Pašćete u nesvest kada čujete koliko je Đani iskeširao za sat

Alo 15.02.2019 12:15
Ima se, može se! Pašćete u nesvest kada čujete koliko je Đani iskeširao za sat


Radiša Trajković, alias Đani, u susret solističkom koncertu u 'Štark areni' rešio je da sebe obraduje, ni manje ni više nego ručnim satom, koji košta tričavih 100.000 evra.- Đani je dugo planirao kupovinu sata svetski poznate robne marke „odemar pige" i to baš model „Lebron Džejms“. Verzija tog modela, u rozezlatnoj boji, koju je Đani izabrao, košta 100.000 evra - ispričao je za „Alo!“ izvor blizak pevaču i dodao:

- Nije bio siguran da li je pametno da baš sada iskešira toliki novac, budući da mu predstoje „Arena“ i koncert koji puno košta. Da preseče i kupi ga, pomogla mu je supruga Slađa, koja mu je rekla da će novac zaraditi, a da merak nema cenu, te da ga je zaslužio - dodao je izvor.

Pevač je za „Alo!“ potvrdio ovu našu informaciju, ali o novcu nije želeo da govori.

- Tačno je da sam kupio sat koji mi se dopao. A o tome koliko sam ga platio, ne bih govorio. Nikada se nisam razmetao novcem niti pričao koliko šta košta.

Smatram da je neukusno da o tome pričam, jer i sam nikada nisam zabadao nos u tuđ novčanik.

Jedan je život, sve što potrošim, opet ću da zaradim - kaže za „Alo!“ Đani, koji će održati svoj solistički koncert na Dan žena, 8.marta, u „Štark areni“ . 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak