Šta nam snovi poručuju

Novosti 14.02.2019 12:56
Šta nam snovi poručuju


Psiholog Jan Volas se bavio analizom više od 150.000 snova, kako bi napravio listu najčešćih i otkrio nam šta nam poručujuI kada mislimo da ne sanjamo, nijedna noć nam nije protekla bez snova. I to bez bar pet - tvrde naučnici. A psiholog Jan Volas se bavio analizom više od 150.000 snova, kako bi napravio listu najčešćih i otkrio nam šta nam poručuju.

Ako letimo

Ukoliko u snu letimo, konačno smo se ili ćemo se u skorije vreme osloboditi nečega što nas je na javi sputavalo. Donećemo neku važnu odluku i preuzeti kormilo života.

Ukoliko ulazimo u nepoznatu prostoriju

Kada u snu pronađemo sobu koju niko ne koristi, to znači da otkrivamo talenat kojeg ranije nismo bili svesni. To nam je signal da ćemo se, ili da bi trebalo, konačno pozabaviti sobom.

Šta ako smo nagi na javnom mestu

Volas tvrdi da ovaj san sugeriše da postoje situacije na javi koje nas čine suviše ranjivim, jer smo stidljivi ili zaziremo od bliskog kontakta sa nekim. Ovo je znak da treba da se opustimo i otvorimo prema ljudima.

Zub nam ispada

Zubi simbolizuju samopouzdanje i moć. Ako sanjamo da nam ispadaju, verovatno se nalazimo u situaciji u kojoj se urušava naše samopoštovanje ili razmišljamo da li da prihvatimo nešto što nam izgleda rizično.

Neko nas juri

Kada nas u snu neko juri, znači da u stvarnosti verovatno želimo da se suočimo sa nekim problemom ili osobom, ali ne znamo kako to da učinimo.

Kada padamo

Ako sanjamo da padamo, znači da se grčevito držimo za neku situaciju ili događaj u stvarnosti, jer brinemo da ćemo izgubiti kontrolu nad njom. To zapravo signalizira da nemamo poverenje u sebe.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak