Jezivo: Taksista koji je osumnjičen da je ubio mladog rukometaša porodici izjavio saučešće i pravio se da ništa ne zna

Blic 14.02.2019 12:37
Jezivo: Taksista koji je osumnjičen da je ubio mladog rukometaša porodici izjavio saučešće i pravio se da ništa ne zna


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru su uhapsili M. V. (46) iz okoline Apatina, osumnjičenog za izazivanje saobraćajne nezgode u kojoj je poginuo dvadesetogodišnji mladić.- Istragom je utvrđeno da je je upravo taksista koji je prijavio telo na putu odgovoran za nesreću. Ispostavilo se da je on pregazio mladića na raskrsnici, u pravcu ka selu Prigrevica. Nesrećni Gojko je iskrvario na mestu, a osumnjičeni pobegao. Što je najcrnje, on je prijavio policiji da je video pregaženog mladića, ali je prećutao da ga je upravo on usmrtio kolima - priča izvor i dodoje da je Miroslavu V. određeno zadržavanje od 48 sati zbog teškog dela protiv bezbednosti saobraćaja i zbog nepružanja pomoći povređenom.

Rukometaš sahranjen juče

Preminuli Gojko sahranjen je juče u rodnoj Prigrevici, a muškarac koji je osumnjičen za njegovu smrt, uhapšen je baš u vreme njegove sahrane.

Gojkov otac Mile, majka Irena i brat Strahinja od subote su van sebe. Jako teško su podneli Gojkovu smrt i tri dana su se pitalo ko bi mogao da pregazi Gojka i ostavi ga da umre nasred puta.

- Gojko je kobne noći bio u zabavi u selu Stapari i krenuo je peške kući ali nikada nije stigao. Javilo mi dosta njegovih drugova. Pokazali su i selfi koji su slikali s Gojkom neposredno pre nesreće. Ispričali su mi da je Gojko auto-stopom krenuo stigao do kobne raskrsnice s jednim drugom. Drug je nastavio ka Somboru, a on ka Prigrevici peške. Tu je stradao - ispričao je ranije mladićev otac Mile.

Imao velike planove za budućnost

On je istakao da mu se javio taksista koji je pronašao mrtvog Gojka.

- Našao ga je taksista, sve mi je ispričao. Bilo je 20 minuta do letiri kada ga je našao i zvao policiju. Bio je sav u lokvi krvi - rekao je Mile.

O mladom rukometašu svi su imali samo reči hvale. Otac Mile ispričao je i da je njegov sin planirao da sa majkom otpuituje u Slovačku da radi.

- Maštao je da kupi automobil. Uvek bi mi ostavio poruku, gde god je išao, čak nije ni izlazio tog dana. Sačekao je brata koji ide u školu u Beograd, radovao se što će raspust provesti zajedno - tužno je kazao ožalošćeni otac


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak