Vranješ tužio Karleušu!

Mondo 11.02.2019 22:30
Vranješ tužio Karleušu!


Fudbaler Anderlehta podneo krivičnu prijavu - traži dva miliona za uvrede!Gledaćemo se još - na sudu!

Fudbaler Anderlehta Ognjen Vranješ, podneo je dve tužbe i krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu protiv pevačice Jelene Karleuše, zbog postojanja sumnje za ugrožavanje njegove sigurnosti.

Vranješ je u privatnoj krivičnoj tužbi podnetoj Prvom osnovnom sudu u Beogradu naveo da ga je pevačica 14. januara uvredila preko društvene mreže Facebook javnim saopštenjem u kojem je napisala:

"Ti crve mali, nećeš fudbal zaigrati nikad više, ni u klubu, niti za reprezentaciju. U Bosni znaju da si šizofrena budaletina i nikome ne trebaš! Svi te preziru jer si fašistično, rasističko go*no", napisala je Jelena, između ostalog i navela da on može da "montira slike i snimke, ali ne može da joj ugrozi brak i porodicu".
1 / 7
Izvor: ATA Images/Antonio Ahel

Istom sudu Vranješ je podneo i tužbu za naknadu nematerijalne štete, a vrednost spora je dva miliona dinara. Kao dokaz, fudbaler je naveo isti razlog, odnosno uvrede koje je JK objavila, piše "Kurir".

Pored ove dve tužbe, Vranješ je podneo i krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, odeljenju za visokotehnološki kriminal protiv JK zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršila krivično delo ugrožavanja sigurnosti, a kao dokaz u prijavi je naveden identičan Jelenin citat koji sadrži sporne uvrede na njegov račun, a tužilaštvo će naknadno odlučiti da li će protiv pevačice biti pokrenut postupak.
Ognjen Vranješ Foto: MN Press

Advokati Ognjena Vranješa su u saopštenju objasnili zašto se fudbaler odlučio na ovaj potez.

"Javnosti je poznato da je u prethodnom periodu naš klijent doživeo niz uvreda i pretnji od Jelene Karleuše. Iz tog razloga smo bili prinuđeni da podnesemo tužbu za naknadu nematerijalne štete zbog povrede časti i ugleda, krivičnu prijavu zbog krivičnog dela ugrožavanja sigurnosti, kao i privatnu krivičnu tužbu zbog krivičnog dela uvrede".

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak