Deina mama: Svet mi se srušio, a onda mi je lekar rekao: Ta devojka nije suzu pustila

Alo 11.02.2019 15:00
Deina mama: Svet mi se srušio, a onda mi je lekar rekao: Ta devojka nije suzu pustila


Prvi put od nesreće oglasila se i Nena Dodevski, majka voditeljke TV Pinka Dee Đurđević (27), koja je teško povređena u saobraćajci na Dedinju.Nena Dodevski, majka Dee Đurđević, kaže da je ponosna na ćerku, koja i pored velike nesreće koja ju je snašla i dalje ima osmeh na licu!

"Dea je odlično! Šali se i priča kao ranije. Ona bodri mene i govori mi kako će sve biti u redu. Stanje joj je stabilno iako je u šok-sobi, ali, na sreću, opasnosti nema. Konačno mogu da odahnem", izjavila je Deina majka Nena i dodala da jeste bila očajna ali da je sada najteži period prošao.

"Bila sam očajna, sluđena... Ceo svet mi se srušio, ali, Bogu hvala, sve je iza nas. Konačno mogu da odahnem", kaže Nena Dodevski.

Nena Dodevski navodi i da je posle svega veoma ponasna na ćerku, za koju svi u bolnici imaju samo reči hvale.

"Jedan profesor mi je rekao "Šta si to rodila? Ta devojka nije suzu pustila od trenutka kada joj se to desilo"", priča Deina majka, koja je najveća podrška i oslonac svojoj ćerki.

Povređena voditeljka i njena majka zajedno se pojavljuju u javnosti, idu na koncerte, događaje, objavljuju zajedničke fotografije, a često i letuju zajedno. Samo dan pre nesreće koja je zadesila njenu ćerku Nena Dodevski je na Fejsbuk profilu objavila status kojim kao da je predosetila šta bi se moglo dogoditi.

"Strah za svoje dete je veći nego strah za sopstveni život. I nije bitno koliko je godina detetu", napisala je ona. Nije prošlo ni 24 sata, a Srbiju je potresla užasna vest o nesreći voditeljke.

Stravična saobraćajna nesreća dogodila se u četvrtak rano ujutru kod KBC "Dr Dragiša Mišović" u Beogradu kada je Dea krenula na posao. Nakon bezazlenog čukanja ona je izašla iz automobila kako bi se sa Anom. T. dogovorila oko štete.

Dok je stajala na trotoaru, na nju je naleteo autobus GSP, pribio je uza zid i otkinuo joj ruku, koju su lekari uspeli da prišiju.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak