Tri praseta

Danas 11.02.2019 14:20
Tri praseta


Molitveni doručak: Povodom proslave treće godišnjice obećanja plate od 500 evra, u četvrtak, na dan Svetog Grigorija Bogoslova, predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u ekskluzivnom prostoru svesrpskog kompleksa 'Složna braća', priredio je Molitveni doručak sa bogatim menijem, lutrijom i igrankom.MOLEBAN

Pre Marije Šerifović, Molitve i vruće gibanice, NJegova Svetost i član Glavnog odbora SNS, gospodin Irinej, blagoslovio je trpezu, obilno je poškropio svetom vodicom i izveo prigodni moleban protiv sezonskog gripa, Đilasa, Jeremića, filoksere i nečastivog. Sasluživao je prečasni Guzenbauer, a zanosio Tasovac.

GOSTI

Vredne reduše Olivera Zekić i Suzana Vasiljević još pre Svetog Nikole počistile sve, izribale, opajale, izglancale pa u ostavu odložile usisivač, kofu, Nebojšu Krstića, još jednu krpu, portviš i metlu.

Gosti su počeli da pristižu odmah posle Jelene Trivan – prvo Vesić, pa Maja Gojković, onda Boško Ničić, Spaskovski, Bakarec… Posle njih eto i ostalih rođaka, kumova, komšija i prijatelja: Ivica Dačić sa Cecom i Palmom, LJajić sa svojima, Krkobabići, Karići… Eto i Vulina, ni on nije sam.

Umetnici stižu maskirani – Laza Ristovski se maskirao u Kralja Petra, Bule Goncić u Branka Kockicu, a Miki Manojlović u Žiku Šarenicu.

I Bujke došao maskiran – pljunuti Željko Mitrović.

Šešelj došao sa Milomirom Marićem, a ovaj sa Bakijem, Meom, Šmizlom i trudnom Cokom. Bilo još ihaj-haj sveta, sve sama elita.

Ispred ulaza se isprečili Lazanski, Dragan J. Vučićević, Dragomir Anđelković, Dejan Vuk Stanković, Simo Spasić i još jedan intelektualac – ne daju Čedi i Čanku da uđu. Još.

Nigde Tome ni ULUS-a!

GOZBA

U neko doba domaćin mignu NJegovoj Svetosti da prestane sa zapevanjem, mignu Malom da opere ruke, Aleksandru Martinoviću da opere uši, Željku Mitroviću da opere nos, a Ani da počne.

I poče.

Veseloj Ani Brnabić drugari pocepali košulju pre srećnog događaja, ali i ne haje ona – iznosi pečenje na astal.

Jedno prase, drugo prase, treće prase.

Reš, žute se ko tri dukata! Direkt iz čuvene pečenjare Grčić & EPS. Nema šta, najbolje kadrovsko rešenje bio taj Grčić.

Ama, ljudi moji, zašto tri praseta staviše baš ispred Šešelja, Palme i Dačića?

Tako je u četvrtak, 7. februara ove godine počela Budućnost Srbije.

Jer, Zlatno doba smo potrošili.


IzvorAnonymous
Anonymous
1.1. E moj
Anonymous
1.2. E moj
Dodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak