Dragana Džajić i brat Ane Ivanović: Spremaju tajno venčanje

Novosti 10.02.2019 20:00
Dragana Džajić i brat Ane Ivanović: Spremaju tajno venčanje


Dragana Džajić uselila se u stan verenika Miloša Ivanovića, a njih dvoje će u narednih nekoliko meseci stati na ludi kamen.Dragana Džajić uselila se u stan verenika Miloša Ivanovića, a njih dvoje će u narednih nekoliko meseci stati na ludi kamen.

Ćerka fudbalske legende Dragana Džajića i brat naše poznate teniserke Ane Ivanović uveliko pripremaju svoje venčanje koje će se održati u narednom periodu na još uvek skrivenoj lokaciji. Dragana se uveliko uselila u Milošev stan na Novom Beogradu i vredno radi na osmišljavanju svakog detalja predstojećeg venčanja.

Mladi par verio se prošlog leta u intimnoj atmosferi, a isto tako strogo čuva detalje o samom venčanju.

– Dragana se uselila u Milošev stan na Novom Beogradu pre nekoliko meseci i njih dvoje uživaju u zajedničkom životu. Oboje su odmah nakon veridbe zaključili da jako dobro funkcionišu zajedno i nisu želeli da čekaju svadbu, već je Dragana odmah prenela svoje stvari kod svog dragog – kaže izvor blizak budućim mladencima.

Kako porodica Ivanović strogo vodi računa o svojoj privatnosti, pa je shodno tome i Anino venčanje sa Bastijanom Švajnštajgerom u Veneciji bilo zatvoreno za javnost, i svadba Miloša i Dragane biće strogo obezbeđena.

– Ni Ivanovići, a ni Džajići ne vole preveliku medijsku pompu, pa zato strogo čuvaju sve informacije od javnosti. Detalje o samom venčanju su otkrili samo najbližim prijateljima i rodbini, kojima veruju da ih neće širiti dalje. Nije isključeno da će se poznati par odlučiti da najsvečaniji dan proslavi van Beograda. Između ostalog i zbog medija, a Džajićima bi odgovaralo i da to bude u Crnoj Gori – ističe izvor, i dodaje:

– Dragana je presrećna od kada ju je Miloš verio i od tada neprestano razmišlja o venčanici koju će izabrati, ali i ostalim detaljima svadbe. Ne želi ništa da prepusti slučaju, pa je sama uzela većinu organizacije u svoje ruke, ali se svakodnevno konsultuje sa Milošem. Nema sumnje da će to biti jedno vrlo luksuzno venčanje – tvrdi izvor.

Još prilikom poslednjeg boravka u Beogradu Ana Ivanović je poručila mladencima da mogu da očekuju pomoć od nje oko svadbe.

– Ani se jako dopada Dragana i bila je vrlo srećna kada je čula da ju je Miloš verio. Kako ona ima stan u istoj zgradi gde i Miloš, prilikom poslednje posete dosta je boravila sa budućom snajkom i davala joj savete u vezi s venčanjem – kaže izvor blizak porodici Ivanović.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak