Skandal u kraljevskoj porodici: Pojavio se vanbračni sin princa Čarlsa

Novosti 10.02.2019 19:51
Skandal u kraljevskoj porodici: Pojavio se vanbračni sin princa Čarlsa


Australijanac Sajmon Dorante-Dej (52) tvrdi da je nezakoniti sin britanskog princa Čarlsa (70) i njegove današnje supruge, u to vreme ljubavnice, Kamile Parker-BuolsKraljevska porodica već danima je na meti skandala zbog Megan Markl i Princa Harija, a sada su u javnost isplivale šokantne informacije vezane za navodnog vanbračnog sina Princa Čarlsa.

Australijanac Sajmon Dorante-Dej (52) tvrdi da je nezakoniti sin britanskog princa Čarlsa (70) i njegove današnje supruge, u to vreme ljubavnice, Kamile Parker-Buols (71). Sajmon, koji sebe naziva princ Sajmon, želi da ide na DNK analizu i "okonča 40 godina potrage".

Dorante-Dej, čije je srednje ime Čarls, rođen je 1966. u Gosportu, u grofoviji Hempšir. Ako je istina ovo što tvrdi, začet je 1965. godine, kad je Čarls imao 17 godina, a Kamila 18. To ruši i zvaničnu verziju Čarlsove i Kamiline ljubavne priče, po kojoj su se upoznali 1970. godine.

Usvojila ga je njegova baka Vinifred, koja je radila za kraljicu Elizabetu i princa Filipa. Sajmon tvrdi da mu je često otvoreno govorila da je "Čarlsov i Kamilin sin".

- Nije mi to nagoveštavala, nego mi je otvoreno govorila. Neko je komentarisao strukturu moje vilice i rekao da je ista kao kod Njenog veličanstva. Kosa mi je bila kao Kamilina - kaže on.

Sajmon, koji sebe naziva princ Sajmon, nedavno je u jednom intervuu istakao da je uveren da bi se za njega saznalo da princeza Dajana nije poginula u automobilskoj nesreći 1997.

Simon kao tinejdžer, levo, u poređenju sa Tomom Parker Boulsom, Kamilinim sinom / Print screen Youtube
Skandal u kraljevskoj porodici: Pojavio se vanbračni sin princa Čarlsa

Verujem da je Dajana znala za mene i da je složila sve kockice mozaika. Misllim da je stigla do tačke kad je pronalazila sve više odgovora o sopstvenom životu, o tome kakvo joj je zlo učinjeno i da je nameravala da to objavi - naveo je on.

Čarls iz braka s princezom Dajanom ima sinove Vilijama i Harija, a Kamila iz braka sa Endrjuom Parkerom Boulsom ima sina Toma (44) i ćerku Loru (41). 

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak