Rasvetljeno ubistvo Subotičanke: Partner ubio Jasnu, pa sebe

Novosti 10.02.2019 19:31
Rasvetljeno ubistvo Subotičanke: Partner ubio Jasnu, pa sebe


Jasna Matić (41) ubijena je u petak ujutru ispred kuće u kojoj je živela u Dalmatinskoj ulici. Prema još nezvaničnim informacijama, usmrćena je tupim predmetom, verovatno snažnim udarcem u glavuPRIPADNICI MUP Srbije rasvetlili su misteriozno ubistvo Jasne Matić iz Subotice, čije je telo pronađeno ispred kuće u Dalmatinskoj ulici juče ujutru u najvećem gradu Bačke.

Nju je ubio bivši emotivni parner Josip Kujundžić, koji je nakon toga počinio samubistvo lovačkom puškom u svojoj kući u obližnjem selu Verušiću.

Pored njega nađeno je i oproštajno pismo gde je napisao “tako je moralo biti”. 

Njeno beživotno telo, na pločniku, u lokvi krvi, oko šest sati ujutru pronašle su komšije, kada su krenule na posao. Odmah su pozvali policiju i Hitnu pomoć, ali ženi nije bilo spasa.

Komšije u Dalmatinskoj ulici, gde je Jasna živela kao podstanar, u petak su bile u šoku zbog prizora koji su zatekli i činjenice da je jedan život ugašen na takav način.

- Preksinoć između deset i jedanaest sati uveče čuli smo pucanj, ali nismo reagovali jer smo mislili da deca bacaju petarde. Ujutru smo čuli žamor, a kad smo otvorili kapiju imali smo šta da vidimo - kažu komšije u Dalmatinskoj ulici. - Živela je ovde oko godinu dana, bila je podstanar, a gazdarica kuće je u Nemačkoj. Nikada nije bilo problema, ljubazno se javljala, nekad smo popričali, nije se ni na šta žalila. Ovo je šok za sve nas.  

Jasna Matić radila je u fabrici “Pionir” i navodno je imala punoletnu ćerku koja je živela odvojeno. Susedi nisu znala ništa o njenom emotivnom životu.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak