Vučić: Neće nas pobediti ni 50 partija na listi

Mondo 10.02.2019 19:14
Vučić: Neće nas pobediti ni 50 partija na listi


Lider SNS i predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, izjavio je večeras da opozicija neće moći da pobedi Srpsku naprednu stranku, čak i ako 50 partija bude na jednoj listi.Kad god da budu izbori, pobedićemo ih ubedljivije nego ikada zato što imamo vas, građane koji hoće rad, odgovornost i ozbiljnost, a ne njihove šarene laže, poručio je Vučić na skupu u Pančevu, održnom na kraju celodnevnog obilaska Južnobanatskog okruga u okviru kampanje predsednika "Budućnot Srbije".

On je istakao da opozicija želi da vrati Srbiju u prošlost "samo zato što je neko obezbedio da u Srbiji ima novca, pa bi ponovo da ga opljačkaju, da uzmu i crno ispod nokta, kao pre šest, sedam, deset, petnaest godina".

Svaka vrsta nestabilnosti ugrožava naš put u budućnost i zato mnogi hoće da sruše Srbiju, spolja i iznutra, upozorio je Vučić.

Kao primer je naveo Hrvatsku, koja ponovo želi da sa Srbijom ima suficit u trgovini, jer je sad u deficitu, a ima i dvostruko manji privredni rast.

I zato Vučić svima smeta, na razne načine, konstatovao je on.

Vučić je poručio da je njegov posao da štiti Srbiju, koja sad ima veći ugled u svetu, a ne da se dodvorava bilo kojoj velikoj sili, kao što su radili oni koji su bili na vlasti u prošlosti, a sada "po zapadnim ambasadama poručuju da bi uveli sankcije Rusiji".

Njihov problem je, dodao je Vučić, što misle da je narod zaboravan, a da vlast, pošto je zauzeta rešavanjem važnih državnih pitanja, neće stići da im odgovori i da "laž može da im prođe".

Govoreći o rešavanju kosovskog pitanja, Vučić je ukazao da će biti mnogo teško i da će svakako biti mnogo problema, a Srbija će čekati da vlast u Prištini ukine sumanute takse.

Ako to ne urade, živećemo sa tim problemom, a ako ih ukinu tražićemo kompromis, ali nikome nikada nećemo dozvoliti da unižava Srbiju kao do 2012. godine, poručio je on.

Na skupu je govorila i premijerka Ana Brnabić, koja je istakla da sadašnja vlast želi da vidi Srbiju koja pobeđuje i koja je ponosna na sebe.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak