Lijam Nison na meti kritika: Skandalozna izjava slavnog glumca

Mondo 07.02.2019 11:48
Lijam Nison na meti kritika: Skandalozna izjava slavnog glumca


Glumac Lijam Nison važi za legendu ne samo zbog filmova koje je naš kolumnista svrstao u posebni "Lijam Nison žanr", već zbog ponašanja, izjava i besplatnih sendviča.Sada bi sav taj ugled mogao da padne u vodu, zbog intervjua "Indipendentu" u kojem je otkrio gde je pronašao inspiraciju za ulogu u poslednjem filmu.

Govoreći o filmu "Cold Pursuit", u kojem igra oca koji se sveti nakon što mu je sin ubijen, Nison je otkrio da mu je bilo lako da se identifikuje s junakom filma, jer je član njegove porodice doživeo tragediju.

"Bilo je to pre par godina. Vratio sam se s puta i saznao da je osoba iz moje porodice silovana", rekao je Lijam, ne želeći da otkrije o kome se radi. "Pitao sam je da li zna ko joj je to uradio, rekla je 'ne'. Pitao sam je zna li da li je belac, crnac, rekla je crnac. Danima sam šetao ulicama s oružjem gledajući da li ću ga sresti, da li će neko izaći iz nekog bara i napasti me kako bih mogao da ubijem to crno đubre".

Nison je dodao i da shvata kako je razmišljao pogrešno i da je samo njegovo odrastanje u Irskoj bilo teško i nasilno, ali to ga nije opralo u očima javnosti.

Nedugo nakon što je objavljen intervju društvene mreže su se usijale - Lijam Nison je nazvan rasistom, čovekom koji sve crnce krivi za ono što se, nažalost, dogodilo njegovom najbližem i glumcem koji bi sad nakon ovog intervjua trebalo da se "debelo izvini", a onda povuče iz javnosti.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak