Šok! Ana Sević bi da se uda, ali joj Lazić ne da razvod

Kurir 07.02.2019 11:38
Šok! Ana Sević bi da se uda, ali joj Lazić ne da razvod


Pevačica Ana Sević prethodnih meseci imala je jako turbulentan period, a kada je Darko Lazić počeo da se oporavlja od saobraćajke, ona kaže da je sve krenulo pravim putem. Kako je otkrila, planira da ponovo stane na ludi kamen, a kako je partnera našla, fali još samo jedna stvar - da Darko potpiše razvod.Naime, Sevićeva ističe da joj rastanak od Lazića nije bio lak.

- Razvod i rastanak je sam po sebi uvek težak, prosto to je jedan poraz životni na koji niko nije spreman. Koliko god ste svesni da će se to desiti, onda kada do njega dođe teško je. Ne znaš kako će to da izgleda, završava se nešto za šta si mislio da će uvek trajati, to nisu lake stvari. Ja sam se zbog toga povukla iz medija i posvetila detetu i sebi, želela sam da mi živimo normalno. Sve je to sada prošlo i idemo u jednom lepom pravcu, hvala bogu, Darko se oporavlja. On još nije potpisao papire. Ne bih ulazila u te detalje zbog čega nije - kaže Ana i otkriva kako je njihova ćerka Lorena podnela ovaj period.

- Lorena je jako mala i Darko zapravo nikada nije bio tu. Njoj to nije bilo čudno, nekako je sve to bilo deo njenog života. On je vikendom radio, preko nedelje takođe nije bio sa nama, njoj to nije bila neka velika promena. Nastavila je da se viđa sa njim kad god je on poželeo da dete bude kod njega, kad god je poželeo da je čuje, čuo ju je, tako da mogu reći da se tu ništa nije promenilo. Lorena je upoznala Marinu. Darko i ja smo napravili odvojene puteve svako na svoju stranu, ali ono što je bitno jeste da naši partneri prihvate Lorenu, što se mene tiče, drugačije ne bi ni mogli da budu tu. 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak