Ovo su faze kroz koje prolazi većina žena kada im bivši nađe novu dragu

Prva 06.02.2019 13:35
Ovo su faze kroz koje prolazi većina žena kada im bivši nađe novu dragu


Ni mesec nije prošao od raskida, a vaš bivši dragi već ponosno šeta novu devojku. Besni ste, razočarani, ljuti, ali ne smete dozvoliti da vas negativne emocije potpuno obuzmu. Ovo su faze kroz koje ćete proći:Šok

Bez obzira da li ste saznale putem društvenih mreža ili preko zajedničkih prijatelja, vaš svet će se zaustaviti na nekoliko sekundi i zaboravićete kuda ste pošli. U šoku ćete pozvati prijateljicu i zakazati kafu za pola sata.

Znatiželja

Nakon početnog šoka, kreće igranje tajnog agenta. Ko je ona? Kako izgleda? Da li je bolja od vas? Koliko su dugo zajedno? Da li me je varao s njom? Skoro 1000 pitanja, a gotovo nijedan odgovor. Iako nijedna žena ne može da odoli ovoj fazi, naše je da vas upozorimo da se vraćate nekoliko koraka unazad, u prošlost što nikuda ne vodi i nije rešenje.

Nerviranje (čitajte: SUJETA)

Kako je mogao tako brzo da nađe nekoga? Zar mi nisam više značila? Opet bezbroj pitanja, a nijedan odgovor. I ova faza je normalna, jer niko ne voli kada maltene bude zamenjen, ali ako vam je za utehu, proći će i osećaćete se mnogo bolje nego danas… i sutra…

Tuga

Jedna od faza je svakako i ona gde se pitate šta sa vama nije u redu, kako je moguće da još niste našli nekoga, a on (već) jeste. Ne opterećujte se! Svakako postoji valjan razlog zašto ste raskinuli i ne treba da vas interesuje bilo kakvi suvišni detalji. Imajte na umu da nije uvek onako kako vam se čini.

Prihvatanje

Nakon nekog vremena, koje zavisi od osobe do osobe, osećaćete se kao da ste se probudile iz lošeg sna i shvatile da je sve to sada iza vas. Odjednom vam je ponovo važna samo vaša sreća, a ne priče o bivšem (koji je sa razlogom prošlost) i njegovoj novoj devojci.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak