Pogledajte, na sopstvenu odgovornost

Noizz, Stefan Milenković 06.02.2019 13:29
Pogledajte, na sopstvenu odgovornost


Nije mnogo prošlo od 'genijalnih' predizbornih spotova u režiji vladajuće SNS stranke. Mali Alek koji ne vraća 'Đuliće' na vreme je dobio novu konkurenciju po transferu blama, a novi spot napravljen je na račun protesta 'Jedan od pet miliona' koji je po deveti put održan u Beogradu.Nisam verovao da ću ikada raditi recenziju spota koji traje minut i kusur, ali materijal je suvo zlato. Svemogući opozicioni duo Đilaš-Jeremić bio je inspiracija SNS magovima humora, koji su u ovom pokušaju humora želeli da narodu otvore oči i pokažu ko su zapravo ogranizatori protesta. 

Uz glumce koji tumače predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića i prvog čoveka Saveza za Srbiju Dragana Đilasa, u videu se pojavljuje i misteriozni tajkun broj 1 koji bi trebalo da bude nešto poput nemilosrdnog Marlona Branda. Osim što ovo nije Kum, a humor ne postoji.

Pogledajte, na sopstvenu odgovornost.

Spot koji ima za cilj da ismeje proteste koji se održavaju širom Srbije pokazao je mnogo više o onima koji su ga režirali nego o svima koji subotom šetaju pod sloganom "#1od5miliona". Inače, spot je danas izbačen na zvaničan Twitter nalog SNS Srbija i nemojte da vas čudi ako vam i njega uvale u reklamnom bloku, kao što je to bio slučaj sa Nadom Ajkulom.

"Kad neko onako okiti Beograd, logično je da i ovako snimi spot", komentarišu tviteraši. I druge društvene mreže su se usijale i mnogi su saglasni u jednoj stvari - ovaj video toliko vređa inteligenciju da može samo da izazove kontraefekat i navede još više ljudi da se priključe protestnoj šetnji.

        


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak