Pet trikova za uređenje doma

Novosti 06.02.2019 13:22
Pet trikova za uređenje doma


Zidovi u boji slonovače čine da kuća izgleda skuplje, dok motivacioni citati unose vedrinu. Nekad je potrebna mala promena da bi dom zablistao. Ovo su trikovi koji mogu da promene izgled doma i značajno ga poboljšajuNovi raspored, table sa motivacionim citatima, knjige na kaminu koji ne radi - nekad je potrebna mala promena da bi dom zablistao. Ovo je pet trikova koji mogu da promene izgled doma i značajno ga poboljšaju.

Držite se pravila neparnih brojeva - Tri izgleda mnogo bolje nego dva ili četiri, neparni brojevi stvaraju harmoniju i izazivaju vizuelno interesovanje, ovakvi objekti se bolje pamte, upečatljiviji su nego parni. Valjalo bi i da objekti u grupi budu različite visine, oblika i teksture, ali istovremeno treba da imaju nešto zajedničko, što ih povezuje. To mogu biti tri vaze različite visine ali od sličnog materijala, na primer od stakla, ali sa blagim razlikama, na primer u jednoj je voda, u drugoj pesak, u trećoj kamenčići. Ako je sve isto, onda je jednolično i dosadno.

Napravite novi raspored - Nekad je dovoljno da ključni komad nameštaja, bilo da je to sofa, ugaona garnitura ili komoda, premestite u drugi ugao i dobićete novi izgled prostora. I u drugim poljima vodite se parolom "neočekivano". Okačite tekstil na zid, a ako imate stepenice u kući, možete obojiti svaki u drugu boju, da napravite dugu ili u dva tona jedne boje. Ili, napišite brojeve na svaki stepenik.

Table sa natpisima - Otkako su motivacioni citati ušli u svakodnevni život, preko "Instagrama" i poruka životnih trenera, pronašli su svoje mesto i u domovima. Nalaze se na uramljenim fotografijama, a ako ne možete da se odlučite za omiljeni, kupite tablu na kojoj ćete moći da ih pišete i brišete.

Pet trikova za uređenje doma

Zidovi u boji slonovače - Uvek izgledaju elegantno, sofisticirano i luksuzno. Ova klasična svevremena boja istovremeno pruža mnoštvo mogućnosti. Zidovi u ovoj boji čine da kuća izgleda skuplje, pa je dekorateri preporučuju onima koji žele da prodaju dom. Takođe, stvara osećaj prostranosti, što je važno u malim stanovima. Predlog je da se kombinuje uz toplije detalje, na primer jastuke u ljubičastoj ili jarkoružičastoj boji.

Pet trikova za uređenje doma

Kamin koji ne radi - Svašta se može napraviti od njega. Može biti dekorativno ili funkcionalno, možete složiti drva čime ćete kreirati toplu, kućnu zimsku atmosferu, ili knjige i časopise čime postižete šik efekat. U kamin možete da stavite stalak za vino na koji ćete izložiti najbolje flaše. Ili, u njemu možete da napravite deo inspirisan morem, tako što ćete staviti flaše i tegle u kojima su pesak i školjke. Sveće i vaza sa cvećem uvek su siguran izbor.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak