Klipersi trejdovali Marjanovića u Filadelfiju

Telegraf 06.02.2019 10:04
Klipersi trejdovali Marjanovića u Filadelfiju


Boban Marjanović napustio je Los Anđeles Kliperse i prešao u Filadelfija 76erse.Srpski košarkaš Boban Marjanović trejdovan je iz Los Anđeles Klipersa u Filadelfija Seventisikserse, javlja Adrijan Vojnarovski.

Klipersi i Filadelfija su dogovorili razmenu po tri igrača, pa će uz Marjanovića u "grad bratske ljubavi" otići i Tobajas Heris i Majk Skot. U suprotnom smeru će Lendri Šamet, Majk Muskala, Vilson Čendler i po dva pika prve i druge runde drafta do 2021. godine.

Klipersi su izgleda odlučili da kroz draft ponovo grade tim pošto su trejdovali igrača koji ih je ove sezone u jednom trenutku vodio i do prvog mesta Zapada (Heris), ali i srpskog centra koji bi redovno (kada dobije minute) imao dabl-dabl.

Marjanoviću će Filadelfija biti četvrti tim u NBA posle sezone u San Antonio Sparsima, Detroit Pistonsima i Los Anđeles Klipersima. U Seventisiksersima će igrati uz jednog od najboljih centara lige Džoela Embida koji je baš u noći između utorka i srede postigao 37 poena u porazu od Toronto Reptorsa.

Zbog toga je pitanje hoće li Marjanović uopšte biti u planovima Siksersa i koliko. Do sada je bio tu kao podrška, prvo Timu Dankanu, pa potom Andreu Dramondu i sada Montrezlu Herelu i Marćinu Gortatu.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak