Evo kako da skinete sve svoje Google+ podatke pre nego što bude ugašen

Telegraf 05.02.2019 15:33
Evo kako da skinete sve svoje Google+ podatke pre nego što bude ugašen


Google uskoro briše Google+ plus sa interneta, ne dozvolite da se to desi i vašim podacima



Google je prošle nedelje i zvanično objavio da gasi Google+, a sve će se desiti 2. aprila ove godine.

Zbog toga je kompanija svim korisnicima njene društvene mreže poručila da skinu svoje Google podatke pre aprila jer će tada sve biti obrisano u nepovrat.

Evo kako to možete da uradite:

Prvo, ulogujte se na svoj Google+ nalog, i potom idite na "Download your data" stranicu gde će Google+ podaci biti unapred izabrani.

Kliknite na Next dugme, i potom izaberite tip falja.

Onda je ostalo samo da odaberete kako želite da vam ti podaci budu dostavljeni i kliknete na Create archive.

U slučaju da ste izbrisali svoj Google+ nalog, fotografije i video snimci će i dalje biti tu u meniju Album Archive - i dalje možete da dođete do njih uz pomoć gore navedenih koraka.


Izvor



Dodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak