Staje na ''ludi kamen'': Rafael Nadal se ženi na jesen

Novosti 05.02.2019 14:35
Staje na ''ludi kamen'': Rafael Nadal se ženi na jesen


Kako javljaju španski mediji, Rafael Nadal će ove jeseni oženiti dugogodišnju devojku Mariju Francisku Pereljo.Posle 14 godina zabavljanja sa Merijom Fransiskom Pereljo, španski teniser Rafael Nadal odlučio je da ove jeseni svoju vezu kruniše brakom na Majorki, piše španski magazin „Helo“.

Rafa i Ćiska se zabavljaju još od 2005. godine, kada je ona bila 16-godišnjakinja, a on iščekivao punoletstvo, piše španska "Hola". 

Rafael Nadal je objavio vest o ženidbi nakon što je ovog vikenda izgubio u finalu grend slema u Australiji od najboljeg igrača sveta Novaka Đokovića.

Magazin Helo piše da se španski teniser verio sa Marijom Pereljo u maju prošle godine, tokom romantičnog putovanja u Rim. Posle osam meseci, teniser je rešio da radosnu vest podeli sa javnošću.

Magazin dodaje da će venčanje biti na jesen ove godine na Majorci.

Mariju obično možemo da vidimo na tribinama u završnoj fazi većine turnira, ali pored podrške koju daje svom budućem mužu, ona stoji i iza mnogih projekata fondacije „Rafa Nadal“, gde i radi.

Ćiska je studirala u Palma de Majorki, posle čega se preselila u London, gde je paralelno studirala biznis menadžment i engleski jezik. 

Zbog potrebe da ne bude pred kamenrama i foto-objektivima, godinama su je zvali "devojka iz senke". A ona iz godine u godinu potvrđuje daje Rafin najveći oslonac i bezrezervna podrška. 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak