3 modna detalja koja će unaprediti vaš poslovni modni stil

Mogu Ja To Sama 04.02.2019 12:54
3 modna detalja koja će unaprediti vaš poslovni modni stil


Kada su modne kombinacije koje nosimo na posao u pitanju, svima nam povremeno fali inspiracije... I često smo u dilemi - da li je nešto prikladno ili baš i nije. Takođe, ujedno ne želimo da budemo previše informisani i da naš stil odevanja bude dosadan, čak i onda kada radimo u korporativnoj sredini, u kojoj se očekuje da u tom smislu budemo formalniji. I zaista, pantalone na crtu i klasična bela košulja nisu jedina opcija! Tajna je uvek u onim modnim detaljima i odevnim predmetima koji prave razliku.

Ali, više na ovu temu u nastavku. Otkrivamo vam 3 komada garderobe koji će sigurno unaprediti vaš poslovni modni stil! 

Udobne, a moderne cipele koje se uz sve slažu

3 modna detalja koja će unaprediti vaš poslovni modni stil

Ako mislite da vaš prvi izbor za posao treba da budu cipele ili sandale na visoku štiklu, onda razmislite još jednom. Sigurni smo da ne želite da ceo dan na poslu provedete u neudobnoj obući. Takođe, visoka štikla nije ni poželjna opcija kada je modni stil za kancelariju u pitanju. Isto tako se ni sasvim ravna obuća možda ne uklapa ako želite da budete formalni.

U tom slučaju su najbolji izbor klasičnije cipele na kockastu petu - koja je sad aktuelna, višu ili nižu, u zavisnosti od vašeg modnog ukusa, koje su pre svega dovoljno udobne da u njima možete bez problema funkcionisati ceo dan, a potom se uklapaju i sa suknjama, pantalonama, haljinama.  

Tašna koju će svi primetiti

3 modna detalja koja će unaprediti vaš poslovni modni stil

Ne sumnjamo da se slažete sa nama da je tašna uvek dobra investicija! Kao i da jedna dodatna torba u kolekciji aksesoara nikad nije višak. 

Ali, kada je modni stil za posao u pitanju, preporuka je da uvek birate veću kožnu tašnu, čvrstog oblika, koja je sa jedne strane praktična jer u nju može svašta da stane, a sa druge strane je atraktivna i modernog dizajna.

To treba da bude tašna koja će biti u isto vreme i odmerena i upečatljiva, i na neki način zaštitni znak vašeg poslovnog modnog stila. 

Žensko odelo

3 modna detalja koja će unaprediti vaš poslovni modni stil

Znamo da znate da su ženska odela već neko vreme posebno u modi, i da se kombinuju na različite načine i u različitim prilikama. Ali, kada su modne kombinacije za posao u pitanju, ona koja uključuje i pantalone i sako ili blejzer u kompletu je nepravaziđena!

Posebno sada kada su aktuelni oni manje klasični krojevi ženskih odela, poput "oversized", a što se dezena tiče preporučujemo jednobojne varijante, kao i sitne pruge, poput odela sa gornje fotografije, koje su posebno šik, a opet nisu preterane.

Takođe, sako i pantalone možete nositi i odvojeno i u kombinaciji sa drugim komadima garderobe, kao i u drugim prilikama, tako da je investicija u žensko odelo bez dileme pun pogodak!

Verujemo da ćete poslušati barem jedan od ova 3 modna saveta, kao i da ćete uživati u svom modnom stilu. smiley


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak