Arijana Grande zbog nove tetovaže na meti podsmeha

Hello 03.02.2019 17:24
Arijana Grande zbog nove tetovaže na meti podsmeha


Pevačica Arijana Grande pohvalila se na društvenim mrežama novom tetovažom koju je uradila na ruci, a njenim fanovima odmah je za oko zapala greška zbog koje se našla na meti podsmehaPopularna pevačica Arijana Grande uzor je mnogim mladima koji budno prate svaki njen korak. Na Instagramu je prati neverovatnih 144 miliona fanova sa kojima ona deli različite situacije iz svog života.  Tako se sada pohvalila novom tetovažom  koju je uradila, ali nije ni slutila da će se naći na meti podsmeha.


Naime, 25- godišnja pevačica uradila je tetovažu na japanskom jeziku koja bi u prevodu trebalo da znači “sedam krugova”, međutim obožavaoci su primetili jedan detalj.


Ono što piše na njenoj ruci ne znači “sedam krugova” već “roštilj”. Arijana je fotografiju uklonila sa društvenih mreža, a kako šale na njen račun nisu prestajale odlučila je da se oglasi.

 -Obožavam roštilj! Takođe, izostavila sam znak koji je trebalo da ide između jer me je jako bolelo, ali i dalje izgleda prelepo. Ne bih izdržala još jedan simbol – pokušala  je da se našali mlada pevačica.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak