Očistite pore na nosu samo jednom namirnicom iz kuhinje

Espresso 02.02.2019 12:42
Očistite pore na nosu samo jednom namirnicom iz kuhinje


Uopšte nije neophodno da kupujete posebne beauty proizvode da biste se rešili ružnih crnih tačkica.Ovaj beauty problem mori i one sa suvom i masnom, ali i normalnom kožom.

Najčešće se pojavljuje u takozvanoj T zoni, na čelu, nosu i bradi.

Važno je i znati vrlo bitnu stavku, prepoznati razliku između mitesra i pora.

Recimo tačkice oko predela nosa, kao i one na nosu nisu miteseru i nikako ne bi trebalo da ih cedite.

Ovi otvori na koži zapravo sadrže masnoće koje su vrlo važne za hidrataciju, a u njima se inače nalaze dlačice koje rastu iz ovih pora, te se hidratacija obavlja preko njih.

Da biste se rešili izgleda koji podrazumeva crne tačkice to možete učiniti u samo nekoliko koraka i to bez trošenja novca i vremena na odlaske dermatologu.

Pre bilo kakvog čišćenja kože, lice valja oprati u čistoj vodi. Nakon toga ''naparite'' lice, i posle 5 minuta operite lice mlakom vodom.

Tada napravite smesu od sode bikarbone i vode. Nanesite smesu na područja na kojima imate najviše mitesera. Masirajte 3 do 5 minuta, potom ponovno isperite lice.

Nakon toga razbijte jedno jaje. Odvojte žumance od belanceta pa belance nanesite na deo kože koji želite da očistite. Zalepite komadić toalet papira, pa kada se sve osuši, skinite papir koji će povući svu prljavštinu iz pora. 
IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak