Lepa Brena: Porodični odmor na Baliju

Blic 01.02.2019 21:48
Lepa Brena: Porodični odmor na Baliju


Lepa Brena (58) je na Bali otputovala sa suprugom Slobodanom-Bobom Živojinovićem (55) i sinovima Stefanom (26) i Viktorom (20).Pevačica i njen suprug uglavnom uživaju u izobilju voća i povrća na ovoj egzotičnoj destinaciji, a za to vreme njihovi sinovi Stefan i Viktor vode “odvojen život”.

Lepa Brena: Porodični odmor na Baliju

Živojinovići su ove zime spojili lepo i korisno, pa su, pored koncerata koje su Lepa Brena i stariji sin Stefan imali u Australiji, porodično uživali na Baliju. Njima su se u putovanju pridružili Boba i Viktor, pa je odmor mogao da počne. Paparaco “Blica” donosi ekskluzivne fotografije kako su i u čemu Živojinovići uživali kada misle da ih u dalekoj zemlji niko ne slika.

- Mesec dana pre nego što je Brena zakazala australijsku turneju, Boba je želeo da je iznenadi tako što je uplatio porodično putovanje na Bali. Čim su stigli, Živojinovići su se maksimalno prepustili uživanju. Rasterećeni jer je Brena rasprodala dvoranu, kako u Pertu, tako i u Sidneju, nisu brinuli ni o čemu. U velelepnom rizortu gde su bili smešteni u ogromnoj vili sa poslugom, sve vreme su na raspolaganju imali kompletan tim ljudi koji su brinuli kako o čistoći i o hrani, tako i o uslugama masaže. Od jutra do mraka vreme su provodili na plažama i bazenu luksuznog rizorta - kaže naš izvor koji se zatekao na istom mestu, i dodao:

- Brena za svoje godine izgleda odlično, a tamo sam shvatio i zašto. Dok je Boba uglavnom uživao u brčkanju u bazenu, džakuziju na otvorenom i za to vreme pušio tompuse, ispijao koktele i listao vesti na mobilnom telefonu, ona je bila aktivna. Čim se probudi, mogli ste je videti kako trči plažom, zatim dugo pliva i nakon doručka malo se odmori i vežba. Uveče se posveti jogi, meditaciji, šetnjama, laganoj večeri i vinima, kojih ima u izobilju.

Lepa Brena: Porodični odmor na Baliju 

U prilog ovoj priči govore i fotografije na kojima se vidi da Boba kao pravi hedonista puši tompus, ne ispušta mobilni iz ruke dok mu voće donose u bazen. U tom trenutku paparaco je uslikao Brenu dok se vraća sa prepodnevnog trčanja i odmah uskače u bazen da pliva.

Lepa Brena: Porodični odmor na Baliju 

Za to vreme njihovi sinovi vodili su odvojen život. Smešteni u posebnoj vili kompleksa, Stefan i Viktor su se maksimalno opustili.

- Porodično su ručali i išli na plažu, a onda se svako vraćao svojim prohtevima. Njih dvojica su uveče izlazili u noćni provod, dok su Brena i Boba uglavnom bili u restoranu ili koktel-baru hotelskog kompleksa. Imali su dovoljno vremena da posete i brojne turističke atrakcije. Iskoristili su priliku za brojne izlete, te su tako posetili najstariji prirodni rezervat koji ima više od 700 majmuna, gde su Brenu fotografisali za društvene mreže - kaže naš izvor.

Viktor i Stefan u zagrljaju Kineskinja

Braća Živojinović trudili su se da uživaju u mladalačkom životu, ali je Stefan morao više da vodi računa šta pije i jede kako bi sačuvao glas. To što je pevača oduševilo jesu mnoge Kineskinje, s kojima su se upoznali, pa im je čak pevao.

- Njima je bio interesantan srpski jezik, pa kada je Stefan pustio glas, oduševljeno su aplaudirale i terale ga iznova da im peva u bazenu. To je zabavilo i ostale goste rizorta koji su hvalili Breninog sina. Pevačica je bila ponosna, ali nije otkrivala da zapravo talenat nasledio od nje. Viktor i Stefan bili su omiljeni među ženskom populacijom, pa im tako ženskog drušva nije falilo - kroz osmeh dodaje naš izvor, a više od njegovih reči govori fotografija.

Lepa Brena: Porodični odmor na Baliju
IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak