Pantalone po ukusu svih dama

Novosti 01.02.2019 21:00
Pantalone po ukusu svih dama


Na prvi pogled deluje kao da je kreatorima ponestalo ideja, pa su eksperimentisali sa svim oblicima i dužinama, ali naravno da nije takoPRAVILA, barem kada je reč o ovogodišnjem hit modelu pantalona, nema. Volite li one sa niskim strukom, koji je već godinama moderan, slobodno nastavite da ih nosite. Ako ste pak čeznuli za povratkom modela čiji pojas prekriva liniju pupka, najzad ste u mogućnosti da ga nabavite i njime prikrijete nesavršenost struka. I kada je reč o nogavicama, na raspolaganju su vam pantalone sa uskim, širokim, kraćim, dužim...

Na prvi pogled deluje kao da je kreatorima ponestalo ideja, pa su eksperimentisali sa svim oblicima i dužinama, ali naravno da nije tako.

Pojedini su se poigrali sa materijalima u jarkim bojama, sve su ih uklopili u jedan model i tako učinili veoma efektnim. Slično su uradili i dizajneri kojima je koža omiljeni materijal - kombinovali su i po tri-četiri boje na jednom paru. 

Mnogi su upotrebili ovosezonski adut, karo materijal, i izmaštali pantalone klasičnog kroja, takozvane cigaret ili ležernije, vrećaste. 

Za svečanije prilike, osim crnih, tu su i modeli u boji srebra i bakra, a na modnu scenu vratile su se i pantalone sa faltama. Eleganciju ćete naglasiti uparujući ih sa košuljama, a za ležerniji izgled odaberite džempere.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak