Marina Tucaković: Znala sam da sam bolesna, ali sam ignorisala

Alo 31.01.2019 13:31
Marina Tucaković: Znala sam da sam bolesna, ali sam ignorisala


Prošla godina je za tekstopisca Marinu Tucaković bila veoma teška.Nakon što je saznala da boluje od teške bolesti ona se povukla iz javnosti, a da lečenje ide u dobrom smeru najbolje pokazuje to što se Marina vraća poslu, pa je već napisala nekoliko tekstova za naše pevače.

Pored toga što joj posao prija poslednjih meseci, Marina uživa i u drugim stvarima, pa je tako otkrila da dane provodi kuvajući ručak, slušajući muziku, kao i da izbegava rijaliti programe.

Marina je ispričala i kako je otkrila da boluje od ove opake bolesti.

– Ja sam znala da će se to meni desiti. Mnogo sam se loše osećala, mnogo sam se nervirala… Imala sam tu ranicu koju sam ignorisala… Ja sam znala da sam bolesna. Ali stvarno sam znala… Svesno nisam otišla kod lekara. Imala sam i privatnih problema i onda to čovek zanemari. Ja sam sebi nekako bila na poslednjem mestu – ispričala je nedavno Marina.  

Međutim, Marina je poslušala savete lekara i zahvaljujući terapijama sada se oporavlja. A da se zaista oseća bolje Marina je pokazala i kada se nedavno pojavila na koncertu jednog pevača, ali i drugim događajima koji su organizovali njeni bliski prijatelji.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak