JK očajna: Novi ultimatum Duška Tošića! Jelena pred dilemom

Kurir 29.01.2019 13:05
JK očajna: Novi ultimatum Duška Tošića! Jelena pred dilemom


Jelena Karleuša više neće moći da računa na milione koje zarađuje njen suprug Duško Tošić jer je rešio da joj zavrne sve slavine nakon afere s Ognjenom Vranješem!Ukoliko pak dođe do razvoda, pop diva će morati pošteno da se bori za imovinu i da dokazuje koliko je ko od njih dvoje zaradio!

To praktično znači da će JK ubuduće morati da se oslanja samo na novac koji sama zaradi. Prema našim saznanjima, ovu odluku Tošić joj je saopštio pre nekoliko dana u telefonskom razgovoru, zbog čega je ona bukvalno poludela.

"Sasvim sigurno je Duška neko posavetovao da ne ispada naivan, da joj daje samo novac za potrebe devojčica, ako već odluči da ostane s Jelenom u braku. Kako bi proces razvoda bio dug zbog starateljstva i podele imovine, Duško je svestan da je JK u bezizlaznoj situaciji i da mora da prihvati ono što joj nudi. Dakle, ostaće s njom u braku, ali joj neće davati novac za lične potrebe. Sad je na Jeleni da odluči da li prihvata njegov ultimatum", kaže naš dobro obavešten izvor i dodaje da je pevačica ovu novost saznala upravo na probi za festival MAC, koji se održava u utorak.

"Mediji su pisali da je Karleuša imala raspravu tokom uvežbavanja koreografije i nastupa, što je tačno, jer ju je tada Tošić pozvao i rekao kakvu je odluku doneo. Ona je vikala na njega i govorila: 'Ne možeš to da mi uradiš, da li si normalan!' i vrlo brzo se pokupila i otišla", završava izvor.

Da bi u slučaju razvoda podela imovine bila kompleksna, potvrđuje i poznati advokat Nebojša Perović. 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak