Monstrum sa Zvezdare: Ovo je mladić koji je nasmrt izbo studenta iz čistog hira

Kurir 29.01.2019 12:26
Monstrum sa Zvezdare: Ovo je mladić koji je nasmrt izbo studenta iz čistog hira


Neđeljko Đurović iz Požarevca uhapšen je dan posle stravičnog zločina, a u policiji je priznao ubistvo Miloša Mileusnića na Zvezdari.Neđeljko Đurović (28) iz Požarevca uhapšen je jutros u Beogradu zbog ubistva Miloša Mileusnića (24) na Zvezdari.

Đurović je priznao zločin. U prvom iskazu policiji je rekao da je dan i noć proveo na Fejsbuku i Tviteru, da je shvatio koliko je nesrećan, pa je rešio da nekoga ubije.

Đurović nesrećnog Mileusnića nije poznavao niti su imali bilo kakve veze, čak ni na društvenim mrežama. Jednostavno, on je bio prvi na koga je pomahnitali ubica naleteo kada je izašao u svoj krvavi pohod.

Nedeljko Đurović 
Neđeljko Đurović 

Tokom saslušanja ostavio je sve u šoku kada im je rekao da je njegova žrtva potpuno slučajna i da je Miloš bio prva osoba na koju je naišao. 

Rekao je da je bio nevozan, ljut i besan jer je shvatio koliko je nesrećan i da je njegov život bezvredan, pa je rešio da izađe na ulicu i nekoga ubije! 

Nesrećnog mladića Miloša M. nije poznavao niti su imali bilo kakve veze, čak ni na društvenim mrežama. 

Podsetimo, Miloš Mileusnić (24), student iz Čačka, ubijen je u nedelju ujutru u beogradskom naselju Zvezdara, kada se vraćao od devojke.

Mladić je izboden oko šest časova ujutru, u hodniku zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića, gde je živeo sa cimerom. On je uspeo da uđe unutra, stavi ključ u bravu, a zatim se onesvestio.

Posle nekoliko sati borbe za život u Urgentnom centru, Miloš je preminuo.

Komšije kažu da je nastradali Miloš živeo u stanu na prvom spratu sa cimerom. 

- Stanovali su tu dve ili tri godine i delovali su kao pristojni momci. Iz njihovog stana se nikada nije čula buka, niti povišeni tonovi, prosto, bili su studenti, fini i mirni momci - kažu komšije.

Naši sagovornici navode da se cela zgrada uzbunila jer su krici povređenog mladića odzvanjali.

- Čuli smo jauke i kuknjavu. Tek smo posle saznali da se radi o komšiji. Policija je odvela njegovog cimera koji je bio veoma potresen, dečko bukvalno nije znao gde se nalazi - dodale su komšije.

Ugledna porodica 

Kako saznajemo, Miloš M. sin je uglednih čačanskih lekara, a ima i sestru koja takođe studira u Beogradu.

- Otac mu je čuven hirurg u gradu, a majka je vrstan stomatolog. Bio je veoma fin i vaspitan momak - kazao je Milošev poznanik iz Čačka. 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak