Nekoliko načina da unesete više boja u vaš dom ove zime

Ženski Magazin 28.01.2019 19:18
Nekoliko načina da unesete više boja u vaš dom ove zime


Zima je period kada je priroda skoro siva i nedostaje nam više sunca i boja.Ali barem možete uneti vedre boje u vaš životni prostor. Od nedavno su trendovi stanovanja prilično minimalistički i ljudi najčešće koriste crnu i belu prilikom uređenja svog doma. Ali, zašto ne biste dodali malo smelosti i boje vašem minimalističko uređenom stanu?

Zbog toga smo odabrali za vas nekoliko ideja kako biste dodali dodir boja stan ili kuću.

Najlakši način dodavanja boje našem domu je uz pomoć kućnih aksesoara

Sa lampama, tepihom, jastucima i ćebadima u živopisnim bojama, napravićete veliku promenu. Za razliku od zidova boje, aksesoari se mogu brzo zameniti, što znači da će biti lakše istražiti jake boje i testirati različite stilove.

Neka plafon bude drugačiji

Ako želite da naš prostor zaista oživi, najbolje je da plafon obojite nekom svetlom bojom. Dodajte zanimljivo osvetljenje koje će osvetliti sobu i stvoriti magičnu atmosferu.

Zamenite okvir za slike

Zašto ne biste kombinovali otiske na zidu sa živopisnim bojama? Na zidu možemo pričvrstiti razne čestitke i razglednice i dekorisati ih bojama. Takođe možemo odabrati samo jednu boju, tako da pravimo stvarnu grupnu umetnost od nekoliko manjih slika.

Nekoliko načina da unesete više boja u vaš dom ove zime


Nekoliko načina da unesete više boja u vaš dom ove zime

Prilagodite vaš nameštaj

Razmislite o tome koliko je jednostavno lako prilagoditi nameštaj. Možete stare stolice obojiti živopisnom bojom, ili dodati šarene jastuke i prekrivače.

Dodajte zavese i biljke

Zavese sa cvetnim motivima ili u neobičnim nijansama uneće živos tu vaš dom. Zelenilo i ukrasne biljke će takođe atmosferu učiniti mnogo prijatnijom.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak