Izmene saobraćaja u Novom Sadu

RTV 26.01.2019 11:54
Izmene saobraćaja u Novom Sadu


U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve određuje se privremena izmena trase autobuskih linija broj 2, 4, 5, 6, 14, 15 i broj 17 zbog obeležavanja manifestacije "Svečano otvaranje Omladinske prestonice Evrope Novi Sad 2019" danas 26. januara.Izmenjen režim saobraćajnih linija važiće u subotu 26. januara 2019. godine u vremenu od 16:00 do 21:00 časova.

Autobusi na linijama broj broj 2, 4, 5, 6, 14, 15 i broj 17 menjaju trasu kretanja.

Iz Futoške ulice autobusi skreću levo na Bulevar oslobođenja do terminala Železničke stanice. Polasci u suprotnom smeru obavlјaju se istom trasom sa polaznog autobuskog stajališta za Rumenku.

LINIJA BROJ 4

Smer prema centru: Sa Bulevara oslobođenja autobusi skreću levo na Bulevar kralјa Petra I, zatim skreću desno u Ulicu braće Jovandić, nastavlјaju Ulicom vojvode Bojovića, skreću desno u Ulicu Jovana Subotića, potom nastavlјaju Šafarikovom, Uspenskom i redovnom trasom kretanja.

Smer od centra: Autobusi saobraćaju Uspenskom, Šafarikovom i Ulicom Jovana Subotića, zatim skreću levo u Kisačku ulicu, potom levo na Bulevar kralјa Petra I, zatim desno na Bulevar oslobođenja i dalјe nastavlјaju redovnom trasom kretanja.

LINIJA BROJ 5

Smer sa Avijatičarskog naselјa: Iz Ulice Novosadskog sajma autobusi skreću levo na Bulevar oslobođenja, zatim desno na Bulevar kralјa Petra I, desno u Kisačku ulicu, levo u Temerinsku ulicu i dalјe nastavlјaju redovnom trasom kretanja.

Smer sa Temerinskog puta: Uz Temerinske ulice autobusi skreću desno u Kisačku ulicu, zatim levo u Ulicu kralјa Petra I, levo na Bulevar oslobođenja, desno u ulicu Novosadskog sajma i dalјe nastavlјaju redovnom trasom kretanja.

LINIJA BROJ 6 (oba smera)

U izmenjenom delu, od raskrsnice Bulevara oslobođenja i Jevrejske ulice trasa autobusa je sledeća: Bulevar oslobođenja, Ulica Maksima Gorkog, Stražilovska ulica, Ulica Žarka Zrenjanina, Bulevar Mihajla Pupina, postojeća trasa.

LINIJE BROJ 14 i 15

Autobusi saobraćaju skraćeno do terminala Železnička stanica. Polasci u suprotnom smeru obavlјaju se istom trasom sa polaznog autobuskog stajališta za Rumenku.

LINIJA BROJ 17, smer B iz centra za BIG

Sa terminala iz Šafarikove ulice, autobusi saobraćaju Bulevarom Mihajla Pupina, Ulicom Žarka Zrenjanina, Stražilovskom ulicom, Ulicom Maksima Gorkog, Bulevarom oslobođenja i dalјe nastavlјaju postojećom trasom.

Autobusi na mestu gde se odstupa od trase koriste prvo naredno stajalište i ne koriste stajališta ostalih linija do povratka na redovnu trasu linije. 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak