6 modnih trendova koje ćemo nositi i obožavati u 2019.

Cosmopolitan 25.01.2019 13:50
6 modnih trendova koje ćemo nositi i obožavati u 2019.


Neki od trendova poput biciklističkih nismo nosili od detinjstva, ali sada nam se vraćaju na velika vrata.Još pre nekoliko meseci, slavni modni dizajneri su kroz svoje revije za predstavljanje novih kolekcija otkrili šta ćemo nositi u 2019. godini.

Ovo će definitivno biti top 6 trendova!

1. Biciklističke

Verovali ili ne, vraćaju nam se biciklističke. U skladu s velikom popularnošću mode osamdesetih godina prošlog veka, koja će se nastaviti i u 2019. godini - nosićemo i mini haljine inspirisane tim razdobljem i komade s naglašenim ramenima.

2. Sve nijanse bež

Neutralne nijanse, na čelu sa hneprevaziđenom bež, biće jedne od najtraženijih ove godine godini. Fendi, Barberi, Džil Sender, Kristijan Dior, Šanel, Stela Mekartni, Tom Ford - nema modne kuće koja na svoju pistu nije poslala bež kombinaciju od glave do pete, a upravo tako će ovu nijansu nositi trendseterke na proleće. Ovaj trend je delimično povezan i sa preokretom prema ekološki svesnoj modi i korišćenju prirodnih materijala, koje većinom možemo da pronađemo u zemljanim i neutralnim tonovima.

3. Plise

U 2019. plisirane neće biti samo suknje i haljine, već će to biti jakne i košulje, kao što smo mogli da vidimo na pisti Valentina i Gučija, ali i pantalone koje su predstavljene na revijama Barberija. Još jedan motiv kojeg su dizajneri pronašli u inspiraciji nepresušnim osamdesetim godinama, ali su ga za potrebe savremene žene doveli na viši nivo - plisirani komadi koje ćemo nositi ove godine kretaće se od romantičnih do onih ekstravagantnih, standardno rezervisanih za couture kolekcije, u kojima nećete moći da prođete neprimećeno.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak