Снег засуо Нови Сад, све службе на терену

Дневник 24.01.2019 12:45
Снег засуо Нови Сад, све службе на терену


Ових дана је у Новом Саду било слабијег снега, али су се падавине интензивирале нарочито у току ноћи између среде и четвртка, па је Новосађане од јутрос дочекао "озбиљан" бели покривач.Иако су тротоари углавном очишћени, снег и даље интензивно пада, па се ствара бљузгавица.

Због непрекидних падавина, отежан је и саобраћај у граду, а путари дају све како би обезбедили нормалне услове.

Радници Паркинг сервиса чисте паркинге, а леп призор су грађани који се могу видети како чисте испред својих улаза. 

Према прогнозама, снег ће падати и наредна два дана због чега се могу очекивати проблеми у саобраћају. 

Комплетна механизација Зимске службе ЈКП "Чистоћа" и 150 радника, раде током снежних падавина без прекида на рашчишћавању центра Града Новог Сада, пешачких прелаза, прилаза пешачким прелазима и формирању пешачких стаза у улицама које су обухваћене програмом нашег рада.

Радници су на терену провели целу ноћ, а дежурство ће бити на снази док год трају падавине и док све површине које третира Зимска служба нашег предузећа не буду потпуно проходне, кажу у овом предузећу.

У центру града је додатно појачан рад, машинама опремљеним великим даскама за гомилање снега. Будући да су најављене ниске температуре и нове падавине, константно појачавамо количину механизације на новосадским улицама, која је састављена од комбинованих радних возила, трактора и великих отворених камиона.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak