Top 6 trikova za uvek čisto i uredno kupatilo: Biće vam krivo što ranije niste znali!

Stil magazin 24.01.2019 12:21
Top 6 trikova za uvek čisto i uredno kupatilo: Biće vam krivo što ranije niste znali!


Za lep i svež miris u kupatilu ne treba vam hemija niti popularni raspršivači i osveživačiKupatilo je jedno od prostorija u domu koje je najteže održavati čistim i sređenim. 

Ali, postoji nekoliko fenomenalnih trikova koji će vam uštedeti i vreme i novac

1. Ako vam sapun večito ostaje raskvašen na držaču, on se polako topi i nestaje, a vi ne iskoristiti ni četvrtinu. Rešenje je potpuno jednostavno - sapun odlažite na sunđer umesto na držač. 

2. Ako se vaša prostirka za kupatilo stalno pomera i kliza, jednostavno, na naličje zalepite komad medicinskog flastera, i jedan komad zalepite na pod. Neka se ne podudaraju. 

3. Ukoliko čiste peškire čuvate u kupatilu, nesumnjivo će brzo početi da se osećaju na buđ, zbog vodene pare koja je u kupatilu česta. Da rešite ovaj problem, jednostavno poprskajte čiste peškire mešavinom vode i omiljenog eteričnog ulja.

4. Gomilu sitnica u kupatilu više nemojte da držite u posudi u kojoj ne možete da ih pronađete po 10 minuta - iskoristite plastičnu posudu za escajg! 

5. Za lep i svež miris u kupatilu ne treba vam hemija niti raspršivač. Sve što treba da uradite jeste da na bočnu stranu rolne toalet papira sipate nekoliko kapi omiljenog esencijalnog ulja. 

6. Znate one ostatke sapuna koji više nisu dovoljno veliki da bismo njima oprali ruke, koje uvek bacamo? Više ne! Umesto da ih bacate, uvucite ostatke sapuna u ružu za kupanje i iskorisite ga tokom tuširanja!


  


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak