Milica Pavlović progovorila o majci sa kojom se ne čuje više od 10 godina

Glossy 24.01.2019 12:10
Milica Pavlović progovorila o majci sa kojom se ne čuje više od 10 godina


Milica Pavlović, otvorila dušu i priznala da se čitavu deceniju nije čula sa majkomMilica Pavlović se nije čula sa majkom više od deset godina, a to je priznala tokom razgovoru na kojem je odgovarala na intimna pitanja, 

Pevačici u jednom tenutku nije bilo dobro, pa je tokom ispitivanja zatražila i šećer i vodu, ali o svom životu je pričala iskreno i otvoreno. 

Naime, kako je pevačica više puta isticala, najveća podrška u životu bili su joj baba i deda, sa kojima je i odrasla. Nekoliko puta je na početku govorila i o svojim roditeljima. 

Rođena sam u Švajcarskoj gde sam živela u najranijem detinjstvu, ali kada su se moji roditelji razveli, prešla sam da živim sa bakom i dekom u okolini Leskovca. Imala sam divno detinjstvo i nikada ništa ne bih menjala. Oni su mi usadili neke tradicionalne vrednosti s kojima i danas živim a, s druge strane, ja sam malo modernizovala babu i dedu, tako da smo nas troje odličan “tandem”. Neko vreme, dok sam išla u srednju školu, živela sam sa ocem sa kojima sam u odličnim odnosima i često smo zajedno“, ispričala je Milica, objasnivši da nije u kontaktu sa majkom.

Nisam, jednostavno tako se dogodilo. Ona je posle razvoda u početku dolazalila da me vidi, a kasnije se nije mnogo interesovala za mene. Sada kada imam dvadeset jednu godinu nisu mi potrebni novi ljudi u životu. Majčinsku ljubav dobila sam od babe i dede“, rekla je Milica jednom prilikom. 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak